STAIRWAY TO THE STARS (26/2/16)

• Σύμφωνα με πρώην συνεργάτη των Guns’n’Roses, ο Slash μπήκε στο studio για να ηχογραφήσει καινούργιο υλικό που θα κυκλοφορήσει με τους Guns N' Roses! Μάλιστα επιμένει για τον Slash, λέγοντας ότι ο Axl Rose δεν έχει ανακατευτεί καθόλου. Ένας άλλος πρώην συνεργάτης του συγκροτήματος, ο manager Ian Niven, είπε ότι πριν τα Χριστούγεννα , οι Duff McKagan και Izzy Stradlin δούλευαν σε studio. Ήδη το συγκρότημα έχει κλείσει επίσημα 6 ημερομηνίες σε Αμερική και Μεξικό ενώ αναμένονται κι άλλες.
• Σε αυτοκινητιστικό ατύχημα μπλέχτηκε το van που μετέφερε τους καναδούς Cauldron με τον κιθαρίστα Ian Chains να διακομίζεται σε νοσοκομείο. Το συγκρότημα ακύρωσε τις υπόλοιπες 8 συναυλίες τους στην αμερικάνικη περιοδεία τους με Enforcer, Warbringer και Exmortus. Το συγκρότημα από το Toronto του Καναδά προωθεί αυτή τη περίοδο τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "In Ruins".
• Τρία μέλη των Danger Danger, οι Paul Laine, Bruno Ravel και Rob Marcello μετά από πρόταση του προέδρου της Frontiers, Serafino Perugino, σχημάτισαν τους Defiants. Το πρώτο άλμπουμ τους αναμένεται στις 15 Απριλίου.
• Οι Riverside ανακοίνωσαν ότι ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Piotr Grudziński δεν είναι πια κοντά τους. «Με μεγάλη λύπη και δεν το πιστεύοντας οι ίδιοι, ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και αδελφός Piotr Grudziński έφυγε σήμερα το πρωί από κοντά μας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας και των κοντινών φίλων του» αναφέρει η ανακοίνωση. Ο Grudziński ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ης μπάντας. Ήταν 40 ετών και τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ανακοινωθεί.
• Δείτε το video με το εσωτερικό του Ed Force One, Boeing 747 jumbo.
• Η πρώην τραγουδίστρια των Nightwish, Anette Olzon δέχτηκε επίθεση από junkie που την έκλεψε και τη χτύπησε. Η Anette Olzon χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Στοκχόλμης για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες γιατί τη χτύπησε το κεφάλι. Καμία εντύπωση δεν έκανε η δήλωσή της, ότι το περιστατικό παρακολουθούσαν δυο άνδρες που δεν επενέβησαν και τη βοήθησε αλλά μια κοπέλα (!) και δυο άλλοι περαστικοί που έπιασαν το junkie . H Anette Olzon ήταν τραγουδίστρια στους Nightwish στα άλμπουμ  Dark Passion Play (2007), Imaginaerum (2012) και στο Imaginaerum The Score(2012).
• Πέθανε στις 19 Φεβρουαρίου από καρκίνο του πνεύμονα ο Rusty Burns κιθαρίστας των αμερικάνων Point Blank. Ηχογράφησε μαζί τους 6 άλμπουμ κι αποχώρησε το 1984 για να επανέλθουν 20 χρόνια αργότερα ηχογραφώντας άλλα 2 άλμπουμ. Ήταν τεχνικός κιθάρας στους θρυλικούς ZZ Top.
Οι Cauldron στο νοσοκομείο.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου