STAIRWAY TO THE STARS(13/1/16)

• Η απουσία του Phil Campbell από την τελετή μνήμης του Lemmy σχολιάστηκε, αλλά ο κιθαρίστας των Motorhead με ανάρτησή του στο facebook, δήλωσε πως δεν μπόρεσε να την παρακολουθήσει, πάρα μόνο μέσω webcast, επειδή οι γιατροί του σε σχέση με τη θεραπεία που ακολουθεί, του απαγόρευσαν να μπει σε αεροπλάνο.
• Η Rhino Rec. το label της Warner που ειδικεύεται στις επανακυκλοφορίες θα διαθέσει στην αγορά στις 19 Ιανουαρίου μια σειρά δίσκων που απουσίαζαν από την αγορά. Η καμπάνια ονομάζεται “Start Your Ear Off Right” και περιλαμβάνει 17 άλμπουμ των Bad Company, Grateful Dead, Cars, Devo και Monkess. Οι περισσότερες επανακυκλοφορίες θα γίνουν σε βινύλιο ενώ θα υπάρξουν κι ορισμένα box sets με cd.  Μεταξύ των επανακυκλοφοριών σε βινύλιο είναι το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ των Cars το τριπλό live, Shrine Auditorium, Los Angeles, CA 11/10/67των Grateful Dead, μια διπλή συλλογή των Bad Company,το Freedom of Choice των Devo,  τα Let it Be και Hootenanny των Replacements, το Music from the Miramax Motion Picture -Jackie Brown, το Live at Max’s Kansas City των Velvet Undergropund (σε βινύλιο και cd),μια 10-CD συλλογή με όλα τα άλμπουμ των Monkees κι ένα box set με όλα τα singles των Monkees.Για τους fans του Rhythm’n’Blues η Rhino θα επανακυκλοφορήσει σε cd το box set, The Complete Stax/volt Singles 1959-1968. Ευχόμαστε κάτι να περισσέψει και να έλθει στην Ευρώπη.
• Τη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο αρχικός μπασίστας και συνιδρυτής των Τιτανοτεράστιων, Nick Simper να μην συμπεριληφθεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος στο Rock And Roll Hall Of Fame.Το αξιοπερίεργο στην όλη ιστορία του Nick Simper, είναι ότι συμπεριλήφθηκε ο Rod Evans με τον οποίο χρονικά μαζί ξεκίνησαν και μαζί αποχώρησαν από τους Deep Purple ενώ έχουν συμπεριληφθεί κι οι Roger Glover, Ian Paice, Ritchie Blackmore, David Coverdale, Rod Evans, Ian Gillan, Glenn Hughes και Jon Lord. Ο Simper λυπάται για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα αλλά όπως λέει δεν θα χάσει τον ύπνο και κυρίως αισθάνεται ότι έχει προσφέρει στο συγκρότημα ότι καλύτερο μπορούσε.
• Με τρία διαφορετικά εξώφυλλα, όλα όμως με θέμα τους Slipknot, κυκλοφορεί η special έκδοση του αγγλικού περιοδικού Metal Hammer. Βασικό άρθρο «Θα επιζήσουν και το 2016 οι Slipknot;” Και μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ
• Στο studio βρίσκονται οι αδελφές Wilson και ετοιμάζουν το καινούργιο άλμπουμ των Heart, δουλεύοντας πάνω σε 4 κομμάτια. Η κυκλοφορία του άλμπουμ προβλέπεται για το καλοκαίρι.
• 5 ημερομηνίες έχουν κλείσει για τον Μάιο οι Scorpions στο The Joint τού Hard Rock Hotel & Casino στο Las Vegas,. Μαζί του special guests οι Queensryche.
• Αποχώρησε από τους Philm o ντράμερ Dave Lombardo.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου