STAIRWAY TO THE STARS (3/1/16)

• Την ακουστική εμφάνιση που πραγματοποίησαν τον Οκτώβριο στην Καλιφόρνια θα κυκλοφορήσουν σε cd/dvd/Blu-ray οι Steel Panthers.
• Μιλώντας στο τσέχικο περιοδικό Spark, ο τραγουδιστής των Blind Guardian,  Hansi Kürsch δήλωσε πως το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 live άλμπουμ.
• Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα που μας έστειλε το ελληνικό συγκρότημα των Hattie Green και τους ανταποδίδουμε τις καλύτερες ευχές μας.
•. Η εισαγωγή του Cozy Powell στο επικό Stargazer ήταν η πρώτη επιλογή (44%) σας (κι εδώ που τα λέμε και η καλύτερη) στην ερώτηση που είναι η καλύτερη ντραμ εισαγωγή. Ακολούθησε το Painkiller με 26%, το Pictures of Home των Τιτανοτεράστιων  (έκπληξη) με 14%, τα Hot for Teacher - Van Halen (που οι αμερικάνοι αναγνώστες του περιοδικού Drum, επέλεξαν σαν πρώτο πριν μερικούς μήνες) και Be quick or be Dead - Iron Maiden με 4% και το Fireball επίσης των Τιτανοτεράστιων με 3%. Η καινούργια ψηφοφορία που έχει ήδη αναρτηθεί αφορά το μέλλον του hard/heavy χωρίς τον Lemmy.
• Το Greatest Hits των Foo Fighters που είχε κυκλοφορήσει το 2009, ξαναμπήκε στο αμερικάνικο chart του Billboard (No. 159), αφού την προηγούμενη εβδομάδα πούλησε 3.000 αντίτυπα και σε άθροιση με τα 6.000 που είχε πουλήσει την προ-προηγούμενη, έφθασε το 1,009,000 αντίτυπα.
• Ένα από τα αγαπημένα μέρη που σύχναζε ο Lemmy, διάλεξαν οι fans του για να κάνουν το μνημόσυνο στον μεγάλο rock star. Σο club Rainbow Bar & Grill στο Hollywood, θα συγκεντρωθούν οι fans του για να τιμήσουν τη μνήμη του. Από την άλλη πλευρά, η μεγάλη εταιρεία διανομής εισιτηρίων, Ticketmaster, με mail που έστειλε σε πελάτες της, 2 ημέρες μετά το θάνατο του Lemmy, τους ενημέρωσε για την ευκαιρία που έχουν να τον δουν(!) στο Download festival τον Ιούνιο του 2016!!! "Μην χάσετε την επιστροφή των Ozzy, Lemmy, Dave Mustaine και Bruce Dickinson στην Αγγλία αυτό τον Ιούνιο” έγραφε το ανεκδιήγητο mail. Μετά τις διαμαρτυρίες των παραληπτών, η εταιρεία έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη για την αποστολή του mail.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου