STAIRWAY TO THE STARS (22/1/16)


• Με τον Apollo Papathanasiou στο μικρόφωνο θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των  Spiritual Beggars. Το “Sunrise To Sundown” θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου από την InsideOutMusic, πάντα με τους Michael Amott, Per Wilberg, Sharlee D’Angelo και Ludwigg Witt.
• Το πρώτο Νο1 στην Αμερική κέρδισε ο David Bowie, έστω και μετά θάνατον με το καινούργιο του άλμπουμ, Blackstar,  να καρφώνεται στην κορυφή των μεγάλων δίσκων των charts του Billboard. To προηγούμενό του, The Next Day είχε σταματήσει στο No2 (2013), ενώ 5 άλμπουμ του της περιόδου 1974-1983 είχαν μπει στο Top 10. Το Blackstar, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πούλησε στην Αμερική 181,000 αντίτυπα 9σε φυσική και ψηφιακή μορφή), όταν την ίδια εβδομάδα το καινούργιο άλμπουμ της Adele  με 143,000 αντίτυπα και 7 εβδομάδες στο Νο1 έπεσε στο Νο 2!
• 37,000 θεατές παρακολούθησαν τις 3 τελευταίες εμφανίσεις των Motley Crue (28, 30 και 31 Δεκεμβρίου). Δείτε ένα απόσπασμα εδώ.

• Πέθανε σε ηλικία 67 ο ντράμερ και συνιδρυτικό μέλος των Mott the Hoople, Dale Griffin, που έπασχε από Alzheimer. Εκτός των Mott the Hoople, ο Griffin έπαιξε και στους British Lions, ενώ έφτιαξε και εταιρεία παραγωγής που συνεργάστηκε με ονόματα όπως Hanoi Rocks και Cult.  Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών ο κιθαρίστας των Rapidfire, Kevin Lawrence. Οι Rapidfire ήταν το συγκρότημα που τραγουδούσε στις αρχές της δεκαετίας του 80 ο Axel Rose.
• Δείτε ένα trailer με τίτλο "Keyboard Warrior, των Amon Amarth που στην ουσία προειδοποιεί….

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου