STAIRWAY TO THE STARS (18/1/16)

• Στο Somerset της Ουαλίας άνοιξε την έκθεσή του ο γνωστός ζωγράφος Rodney Matthews. Η έκθεση έχει τίτλο 'Ionawr' και περιέχει έργα του από το 2009 έως και σήμερα. Έργα του 70χρονου σήμερα Matthews έχουν κοσμήσει εξώφυλλα των Nazareth (No Mean City, No Means Of Escape), Praying Mantis (Time Tells No Lies /Legacy), Uriah Heep (Magic Night), Asia (Aqua, Arena, Archiva1&2, Live in Moscow), Barclay James Harvest (Caught In The Light ), Avantasia (The Mystery of Time ) και σχεδόν όλα τα Magnum!
• Οι μεγάλοι του thrash, Destruction θα κυκλοφορήσουν το Μάιο το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο "Under Attack".
• Με το συντριπτικό70% βγήκε πρώτη η επιλογή «Προσωπικότητες σαν του Lemmy έμειναν λίγες. Το μέλλον είναι δύσκολο» στη ψηφοφορία του Rockmachine.gr σχετικά με το μέλλον του rock μετά το θάνατο και του Lemmy. Ακλούθησαν με ίδιο ποσοστό, 15%, οι απαντήσεις «Όχι, υπάρχουν πολλοί rock ήρωες για να συνεχίσουν» και «Βγαίνουν καινούργια συγκροτήματα που κερδίζουν έδαφος».  Η καινούργια ψηφοφορία αφορά ...τις κασέτες!          
• Ο αρχικός τραγουδιστής των Judas Priest, Al Atkins κυκλοφόρησε το καινούργιο του άλμπουμ, που περιέχει παλαιότερα τραγούδια του επανεκτελεσμένα. Μαζί του παίζουν οι John McCoy (Gillan), Ralf Scheepers (Primal Fear), Paul May, Stu Marshall (Death Dealer) και ο Tsuyoshi Ikedo (Unveil Raze). Μάθετε για το, ποιος ήταν ο Al Atkins πατώντας εδώ.
• Ο αρχικός κιθαρίστας των Survivor, Frank Sullivan, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Jim Peterik για τη χρήση του ονόματος Survivor! Ο Peterik και ο Sullivan είχαν υπογράψει 1995 συμφωνητικό εξασφαλίζοντας στην Survivor Music να χρησιμοποιεί το όνομα “Survivor”. Το 1996 o Peterik αποχώρησε από το συγκρότημα, γεγονός που σύμφωνα με τη μήνυση παραχώρησε τα δικαιώματα για το όνομα στον Sullivan, που συνέχισε την καριέρα του συγκροτήματος μέχρι και το 2014 όταν και πέθανε ο Jimi Jamison, τραγουδιστής του γκρουπ. Με τη μήνυσή του ο Sullivan κατηγορεί τον Peterik ότι χρησιμοποιεί το όνομα “Survivor” μετά την αποχώρησή του, τόσο για τη προσωπική καριέρα του όπου αναφερόταν σαν «συνιδρυτής των Survivor», όσο και στην αυτοβιογραφία του που είχε τον τίτλο: "The Rock 'n' Roll Life of Survivor's Founding Member." Αναμένεται οι δικηγόροι να βγάλουν λεφτά.
• Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο Gary Loizzo, τραγουδιστής των American Breed, που το 1967 είχαν την Top 10 επιτυχία “Bend Me, Shape Me”. Ο Loizzo δούλεcε με τους Styx σαν μηχανικός ήχου τόσο σε studio άλμπουμ, όσο και σε συναυλίες τους.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου