O STEVEN WILSON ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΟ BADMINTON

Ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου, ο Steven Wilson θα παίξει την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 @ Badminton Theater
Ο Steven Wilson έγινε γνωστός ως ιδρυτής, κιθαρίστας, τραγουδιστής και στιχουργός των “Porcupine Tree” ενω έχει συμμετάσχει και στους No-Man, I.E.M.,Bass Communion, Storm Corrosion και Blackfield. O Wilson έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του progressive rock όπως King Crimson, Jethro Tull, Yes, Yoko Ono, Marillion, Opeth, Anathema και Pendulum κάνοντας remastered στις επανακυκλοφορίες τους.
Τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην προσωπική του καριέρα και δείχνει να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του τόσο δημιουργικά, κυκλοφορώντας αριστουργηματικά άλμποπυμ, όσο και εκτελεστικά καθώς οι ζωντανές του εμφανίσεις συγκαταλέγονται στα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά live shows της εποχής μας! Το τέταρτο προσωπικό του άλμπουμ “Hand. Cannot. Erase” που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία καθώς αναρριχήθηκε στην 13η θέση των Βρετανικών charts, επίτευγμα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του Wilson. Αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψή του στη χώρα μας. Εισιτήρια: 25/ 30/ 35/ 40/ 45 ευρώ .Η ημερομηνία έναρξης και τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου