JAM NIGHT ΣΤΟ CROW CLUB

Από αυτή την εβδομάδα ο Rockmachine.gr στηρίζει το Jam Night στο Crow Club (Μιχαλακοπούλου & Σινώπης 27).
Τι είναι όμως το Jam Night και πως λειτουργεί; Κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22:00 όποιος μουσικός ή τραγουδιστής το επιθυμεί, μπορεί να πάρει την κιθάρα, το μπάσο, τις μπακέτες, τα πλήκτρα ή απλώς τις φωνητικές του χορδές και να έρθει στο Crow Club, όπου θα πιεί την μπύρα ή το ποτό του, ενώ θα παίξει τα αγαπημένα του κομμάτια επί σκηνής με φίλους ή με αγνώστους, φυσικά χωρίς πρόβα! Η διασκέδαση στο όλο εγχείρημα είναι εγγυημένη και πολλοί από όσους έχουν παρευρεθεί κατά καιρούς, μπορούν να σας διαβεβαιώσουν για του λόγου το αληθές.

Πέρα από την πληθώρα των jammers, μουσικών και τραγουδιστών, το Jam Night φιλοξενεί κατά καιρούς αξιόλογες tribute και cover bands οι οποίες έρχονται να πραγματοποιήσουν το δικό τους secret gig, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί βραδιές αφιερωμένες αποκλειστικά στους Iron Maiden και τους Judas Priest, ενώ από τη νέα σεζόν αναμένεται να ακολουθήσουν πολλές ακόμη με αγαπημένα συγκροτήματα του χώρου.

Υπεύθυνοι για την οργάνωση και την παρουσίαση του event είναι οι μουσικοί Alexandros Stavrakas στο μπάσο (Maidenance, Mindcrime Empire, Fortress Under Siege, Evil Monkey, Rosebud) και Manos Matsos στα ντραμς (Customize! The Hard n’ Heavy Factory) οι οποίοι αποτελούν και το rhythm section του μαγαζιού, βοηθώντας τους καλεσμένους και παίζοντας σε όσα κομμάτια χρειάζεται.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής σε έναν γνήσιο ρόκερ που έφυγε από κοντά μας, όλα τα Open Tracks αυτής της εβδομάδας θα είναι Motorhead.

Ένα δείγμα από προηγούμενο Jam Night μπορείτε να δείτε παρακάτω...


Share on Google Plus

About Yiannis Dolas

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου