ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΡΓΕΙ, Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

Οι απανταχού fans της σειράς, αλλά των βιβλίων Game of Thrones θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα (πόσο άραγε) για να δουν στα βιβλιοπωλεία ο έκτος τόμος με την συνέχεια της επιτυχημένης ιστορίας. Ο συγγραφέας George R.R. Martin ανακοίνωσε ότι δεν έχει τελειώσει τον τελευταίο τόμο χάνοντας και την δεύτερη προθεσμία για να παραδώσει το «Τhe Winds of Winter»
 «Είστε απογοητευμένοι και δεν είστε οι μόνοι. Οι επιμελητές και οι εκδότες μου είναι απογοητευμένοι, το δίκτυο HBO (σ.σ.: το κανάλι στο οποίο ανήκει η παραγωγή της σειράς) είναι απογοητευμένο, οι ατζέντηδές μου και οι ξένοι εκδότες και οι μεταφραστές είναι απογοητευμένοι (...) Όμως αυτός που είναι πιο απογοητευμένος είμαι εγώ. Για χρόνια οι αναγνώστες μου είχαν προβάδισμα έναντι των τηλεθεατών. Φέτος, για πολλούς λόγους, θα συμβεί το αντίθετο».
Στην τηλεοπτική σειρά τα νέα είναι γρήγορα κι όμορφα, αφού οι υπεύθυνοι της τηλεοπτικής σειράς δεν κατάφεραν να κρατήσουν σε άκρα μυστικότητα τα γυρίσματα της έκτης σεζόν, αποκαλύπτοντας τη ταυτότητα δυο νέων ηθοποιών που προστέθηκαν στο καστ. Η ισραηλινή ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Ynet» δημοσίευσε πως η Ania Bukstein και ο Yousef “Joe” Sweid αναμένεται να εμφανιστούν στον πολυαναμενόμενο έκτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό, ποιους ρόλους θα ενσαρκώσουν, αναμένεται να μην έχουν μεγάλη έκταση, και θα σχετίζονται με τα επεισόδια όπου δρα η Νταϊνέρυς Ταργκάρυεν. Ο Yousef “Joe” Sweid είναι από το Ισραήλ, ενώ η Ania Bukstein είναι Ρωσίδα και έχει δουλέψει στον ισραηλινό κινηματογράφο και πιο συγκεκριμένα στις σειρές «The Arbitrator» και «The Secrets». Η όμορφη Ρωσίδα, εκτός από την καριέρα της στην υποκριτική, ασχολείται και με το τραγούδι, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία στο Ισραήλ.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου