STAIRWAY TO THE STARS (9/12/15)

• Ο πλέον αθόρυβος Beatle, ο Ringo Starr έχει έλθει στο προσκήνιο τον τελευταίο χάριν των δύο δημοπρασιών (διάβασε εδώ). Η δεύτερη δημοπρασία αφορά τη ντραμς με την οποία έπαιξε πολλά τραγούδια των Beatles, μεταξύ των οποίων και τα Can't Buy Me Love και I Want to Hold Your Hand. Η συγκεκριμένη λευκή Ludwig, πουλήθηκε αντί του ποσού των £1.4 ή $2.1m και περιλαμβάνει τρία κομμάτια με την οποία ο Ringo έπαιξε σε περισσότερες από 200 εμφανίσεις του συγκροτήματος.
• Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $25,000 προσέφεραν οι Styx και οι R.E.O Speedwagon στα μέλη των οικογενειών της τρομοκρατικής επίθεσης στο Bataclane.
• Ακόμα ένα all star tribute για τους Black Sabbath θα κυκλοφορήσει στις; 20 Ιανουαρίου. Τίτλος  του "The Doom In Us All - A Tribute To Black Sabbath"και την επιμέλεια ανέλαβε ο ντράμερ Ted Kirkpatrick και μαζί με Chris Jericho (Fozzy), τραγούδι, Scotti Hill (Skid Row) κιθάρα, Doug Pinnick (King’s X) μπάσο,  Corey Glover (Living Colour) τραγούδι, Eric Wagner (Skull, Trouble), τραγούδι, Tim "Ripper" Owens (Judas Priest) τραγούδι προσπαθεί να κάνει τους ύμνους να ακαούγονται όπως την πρώτη φορά. Το έχουμε ανάγκη;
• Διαβάστε εδώ την παρουσίαση του Κώστα Καλημέρη για το μοναδικό studio που βρίσκεται στη Σαντορίνη. Ποίοι έχουν ηχογραφήσει εκεί.
• Δείτε το δίλεπτο promo video της Frontiers για τις καινούργιες κυκλοφορίες της.

• Γιορτάζοντας τα 69α γενέθλιά του, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Ron Wood και η καινούργια σύζυγος του, σκηνοθέτης Sally Humphreys, ανακοίνωσαν ότι τον Ιούνιο περιμένουν δίδυμα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και είναι τα πρώτα παιδιά που απoκτούν, ενώ ο Wood έχει άλλα 4 από άλλους γάμους.
• Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής και ντράμερ των ιστορικών Lord Baltimore,  John Garner. Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ήταν σε κώμα κι είχε πολλά προβλήματα με το συκώτι του. Ο Garner είχε σχηματίσει το 1968 μαζί με τους Louis Dambra και Gary Justin, τους πολύ μπροστά από την εποχή τους Lord Baltimore, ηχογραφώντας το 1970 το άλμπουμ Kingdom Come και την επόμενη χρονιά το Lord Baltimore για να διαλυθούν το 1976 και να επαναέλθουν το 2006 με το Sir Lord Baltimore III Raw.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου