700 ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ THIN LIZZY!!!

26 χρόνια από το θάνατο του Phil Lynott, κι ένας άγνωστος fan παρουσίασε εκατοντάδες(!!!) ακυκλοφόρητα τραγούδια των Thin Lizzy, τα οποία μάζευε από τη μέρα που πέθανε ο Phil Lynott το 1986. Η Universal Music σε συνεργασία με μέλη του συγκροτήματος, θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, ένα box set με αυτά τα τραγούδια.
"Είναι μια εκπληκτική ανακάλυψη", είπε ο Steve Hammonds, που χειρίζεται αυτή τη συλλογή. «Με σχεδόν 700 τραγούδια από το συύβνολο των τραγουδιών του συγκροτήματος, αυτά τα τραγούδια δεν έχουν ακουστεί και κυρίως είνναι υλικό που ηχογραφήθηκε και ποτέ δεν δημοσιεύτηκε".Λίγο πριν το θανάτου του, ο Lynott, είπε στον Hammonds ότι είχε εμπιστεύθηκε 150 ταινίες με  τραγούδια σε έναν ανώνυμο "Θαυμαστή του Thin Lizzy" όπως τον ανέφερε. ‘Αυτό κρατήθηκε μυστικό για δεκαετίες γιατί περίμεναν για τους σωστούς ανθρώπους να έρθουν", είπε ο Hammonds. "Πραγματικά δεν εμπιστευόντουσαν κανέναν αρκετά για να το δημοσιεύσουν όπως θα έπρεπε".
 Αυτό άλλαξε τον περασμένο χρόνο, όταν η Universal Music κυκλοφόρησε μια συλλογή με 7 δίσκους του συγκροτήματος Thin Lizzy, που προήλθαν από τα αρχεία του BBC. Ο θαυμαστής εμφανίστηκε και πρόσφερε στην Universal την συλλογή με τα κομμάτια χωρίς κάποια αμοιβή. Η εταιρία πλέον δουλεύει με τα αρχικά μέλη του σχήματος του Lynott μέσα στα οποία είναι και ο Scott Gorham, ο ποιος περιοδεύει σαν Black Star Riders.  
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι
οι Thin Lizzy σχηματίστηκαν το 1969 στο Δουβλίνο κι έχουν κυκλοφορήσει 12 άλμπουμ.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου