ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ 69 EYES, SIXX: A.M. ΚΑΙ VOIVOD

Οι Φιλανδοί 69 Eyes εργάζονται με τον παραγωγό Johnny Lee Michaels  για το 11ο(!) άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2016. Αν και είναι πολύ νωρίς, ανακοίνωσαν τον τίτλο του που είναι "Universal Monsters", ενώ πρώτο single και video θα είναι το "Jet Fighter Plane" που θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου. «Το "Jet Fighter Plane" είναι σκοτεινό τραγούδι με ατμόσφαιρα 80’ς. Οι στίχοι του γράφτηκαν έχοντας στο μυαλό μου την εποχή του Ψυχρού Πολέμου» είπε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Jyrki. Και συνεχίζει: “Πριν 15 χρόνια ηχογραφήσαμε τα 'Blessed Be' και 'Paris Kills', στον ίδιο δρόμο είναι και τα καινούργια τραγούδια μας. Τελευταίο άλμπουμ του φιλανδικού συγκροτήματος ήταν το "X"(2012), ενώ το 2013 είχαν κυκλοφορήσει τη συλλογή
"The Best Of Helsinki Vampires".

SIXX: A.M.
Οι SIXX: A.M. το συγκρότημα του μπασίστα των Motley Crue, Nikki Sixx αλλά και των DJ Ashba κιθάρα και James Michael τραγούδι, ετοιμάζει το καινούργιο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει τον νέο έτος και θα είναι διπλό. Δεν θα κυκλοφορήσει σαν διπλό άλμπουμ αλλά σαν δύο ξεχωριστά μονά με πιθανούς τίτλους 'Volume One' και 'Volume Two'.
Voivod
Οι Καναδοί Voivod σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο, ένα EP με 5 κομμάτια καθώς κι ένα LP προς το τέλος της χρονιάς.Ήδη έχουν τελειώσει τις ηχογραφήσεις για το EP και βρίσκονται στο στάδιο της μίξης.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου