STAIRWAY TO THE STARS (15/11/15)

• Δεν προλάβαμε να γράψουμε για την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ των Last in Line (διάβασε εδώ) κι ο οργανίστας Claude Schnell δήλωσε παραίτηση και το συγκρότημα βρίσκεται σε αναζήτηση οργανίστα! Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου το πρω΄το του άλμπουμ με τίτλο Heavy Crown. Δείτε εδώ το video teaser.
• Στο τελικό στάδιο βρίσκεται το καινούργιοι άλμπουμ του κιθαρίστα των Accept,  Wolf Hoffmann που θα κυκλοφορήσει στις 2016. Πρόθεσή του είναι να κυκλοφορήσει πριν οι Accept βγουν για περιοδεία. Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Hoffmann είχε κυκλοφορήσει το 1997 με τίτλο "Classical".
• Οι κ.κ Perttu Kivilaakso και Eicca Toppinen και οι δύο μέλη των Apocalyptica έγραψαν την όπερα "Indigo" που θα παρουσιαστεί με τη συνοδεία Finnish National Opera στο Helsinki στις 22 Ιανουαρίου. Καθόλου μετριόφρονες οι Kivilaakso και Toppinen δήλωσαν ότι έγραψαν την καλύτερη όπερα από την εποχή της 'Turandot' και ότι κανείς δεν θα είχε τα κότσια να γράψει τόσο όμορφες άριες και να συνθέσει μουσική για μια τόσο ρομαντική ιστορία! Στοίχημα ότι θα κυκλοφορησει σε cd/dvd!
• Ο τραγουδιστής των Pretty Maids, Ronnie Atkins παράλληλα με το συγκρότημα του σχημάτισε τους Nordic Union που ανήγγειλαν την κυκλοφορία του πρώτου ομότιτλου άλμπουμ τους για τις 29 Ιανουαρίου. Η παραγωγή έγινε από τον σουηδό Erik Martensson (Eclipse, W.E.T.). "Οι Pretty Maids παραμένουν η προτεραιότητά μου αλλά μετά τόσα χρόνια νομίζω ότι μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Τα τραγούδια των Nordic Union  έχουν τη δική τους ταυτότητα. Εύχομαι οι fans να μοιραστούν μαζί αυτά τα τραγούδια και να τους αρέσουν» είπε ο Atkins.
• Hail Mary ονομάζεται το project που σχημάτισε ο κιθαρίστας των Overkill,  Bobby Gustafs, με τη σύμπραξη του μπασίστα των Raven, John Gallagher και του ντράμερ των Overkill και Battlezone, Sid Falck . Οι Hail Mary σχηματίστηκαν με σκοπό να προσφέρουν όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του "To Hell and Back", στο ίδρυμα The Cheri Pogue Medical Fund. Το ίδρυμα αυτό έγινε μετά το ατύχημα που είχε με μηχανή η γυναίκα του ντράμερ των Infectus 13, Steve Pogue , η Cheri (Goodale) Pogue με αποτέλεσμα να της κοπεί το πόδι από το γόνατο και κάτω.
• Η ψηφοφορία σχετικά με τις επανασυνδέσεις (reunion), έφερε στην πρώτη θέση την άποψη «Μου αρέσουν γιατί ξαναζώ τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και τραγούδια» με 55%, ακολούθησε «Νοσταλγία και τίποτε άλλο» με 23%, «Επισκιάζουν νέα κι ανερχόμενα συγκροτήματα» με 11% και ‘Τα νέα συγκροτήματα δεν έχουν να μας πουν τίποτα. Το παρελθόν είναι δυνατό κι αξεπέραστο» με 10% . Η ψηφοφορία έχει ανανεωθεί με θέμα σχετικά με τη χρήση ορχήστρας στα τραγούδια των Iron Maiden.      
 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου