STAIRWAY TO HEAVEN (6/11/15)

• Κι όμως οι Cult υπάρχουν. Το συγκρότημα των Ian Astbury και Billy Duffy ανακοίνωσε ότι το Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει το καινούργιο δίσκο του με τον Grant Fitzpatrick στο μπάσο. Για την ώρα το συγκρότημα έχει ανακοινώσει μικρή περιοδεία στην Αμερική για το Νοέμβριο με support τους Primal Scream.
• Τον πρώην ντράμερ των Bad Religion, Brooks Wackerman προσέλαβαν οι Avenged Sevenfold στην θέση του Arin LLejay. O Wackerman στο παρελθόν έπαιξε και στους Infectious Grooves.
• Έφυγε από τη ζωή ο περκασιονίστας των Santana, Raul Rekow. Εξαιρετικός μουσικός, ο Rekow ήταν μέλος των Santana από το 1976 έως το 2013 κι έπαιξε συνολικά σε 16 άλμπουμ του μεγάλου συγκροτήματος, όπως τα ιστορικά Moonflower, Zebop!, Supernatural αλλά και στο Corazon(2014) τού Carlos Santana.Ta τελευταία χρόνια έπαιζε στο tribute συγκρότημα Soul Sacrifice, αλλά και στο συγκρότημα του αδελφoύ του Carlos, Jorge, τους Malo. Εκτός από δίσκους των Santana, o Rekow ηχογράφησε με τους Aretha Franklin, Herbie Hancock και Whitney Houston.
• Η εμφάνιση των Who στο Hyde Park στις 26 Ιουνίου του 2015 για τα 50 χρόνια τους θα κυκλοφορήσει σε cd/dvd/blu-ray και φυσικά βινύλιο. Η καταγραφή αυτής της συναυλίας μπροστά στο βρετανικό κοινό ίσως να είναι η τελευταία για το συγκρότημα, αφού ήδη ακύρωσε την προγραμματισμένη αμερικάνικη περιοδεία του λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή Roger Daltrey από μηνιγγίτιδα.
• Το νέο άλμπουμ των Killswitch Engage θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες πληροφορίες, για τον τίτλο του. Το υλικό βρίσκεται στο στάδιο της τελικής μίξης από τον κιθαρίστα του Adam Dutkiewicz και θα διαδεχτεί το "Disarm The Descent"(2013).
• Δείτε το video των Resurrection King για το τραγούδι τους Who Do You Run To. Οι Resurrection King είναι το καινούργιο «supergroup” κι αποτελείται από τους Chas West τραγούδι, Craig Goldy κιθάρα, Sean McNabb μπάσο και Vinny Appice ντραμς.

• Στην εμφάνισή τους στο Oberhausen της Γερμανίας, τον Απρίλιο του 2016, οι Overkill θα παίξουν ολόκληρα τα άλμπουμ τους "Horrorscope" (έκλεισε 25 χρόνια κυκλοφορία) και "Feel The Fire" (30 χρόνια κυκλοφορίας). Η συναυλία θα βιντεοσκοπηθεί και θα κυκλοφορήσει σε DVD.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου