ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο RONNIE ROMERO. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ 15 VIDEO ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΤΩΝ RAINBOW

Η ανακοίνωση του ονόματος του Ronnie Romero στη σύνθεση των Ritchie Blackmore’s Rainbow, έκανε όλους τους fans tτου Μαυροφορεμελνου αλλά και του συγκροτήματος να βρουν δείγματα δουλειάς του χιλιανού τραγουδιστή. Ο Ronnie Romero είναι τραγουδιστής του ισπανικού συγκροτήματος Lords of Black που έχουν κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, με τίτλο το όνομα τους, σε παραγωγή του Roland Grapow. Το «όνομα» στο συγκρότημα είναι ο κιθαρίστας Tony Hernando, αλλά όλη τη δόξα μέσα σε ένα βράδυ την έκλεψε ο τραγουδιστής Ronnie Romero που ο Blackmore επέλεξε για τη θέση του τραγουδιστή στους Rainbow.
Πριν δείτε κι ακούσετε  15(!) video με την ερμηνεία του, να σας ενημερώσουμε ότι ο Romero σε ηλικία 7 ετών άρχισε να τραγουδάει σε gospel χορωδία, ενώ το 2011 μετακινήθηκε από τη Χιλή στην Ισπανία. Με πρότυπα του τους Ian Gillan, David Coverdale, Steve Perry και Ronnie James Dio, άρχισε να τραγουδάει σε διάφορα συγκροτήματα προσπαθώντας να βρει ένα δικό του στυλ. Με τον κιθαρίστα Tony Hernando fσυναντήθηκε το 2013 σ’ε ένα Dio Tribute Concert και σχημάτισαν τους Lords Of Black.
Το εξώφυλλο τουν πρώτου και μοναδικού άλμπουμ των Lords of Black.
Τα 15 video που ακολουθούν τα βρήκε και μας τα έστειλε ο Κώστας Θεοδωρακάκος, ερευνητής και φανατικός οπαδός του Μαυροφορεμένου. Τα πρώτα 13 είναι διασκευές τραγουδιών Rainbow από live εμφανλίσεις του και τα δύο τελευταία των Lords of Black από το άλμπουμ τους.















Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου