SUPER ΥΠΕΡ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ROGER WATERS- THE WALL ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙΛΛΕΤΕ

Εκεί που είχαμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε αν τελικά κυκλοφορήσει το The Wall με τις live εμφανίσεις του, αμέσως μετά την προβολή της ταινίας, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του σε  dvd/Blu-ray στις 23 Νοεμβρίου. Και λίγες ημέρες μετά  ο Roger Waters δήλωσε ότι αρχές της επόμενης χρονιάς θα κυκλοφορήσει σε deluxe edition μέσω του website του. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία θα έχει τριπλό άνοιγμα κι εκτός από την ταινία θα περιέχει και καινούργια τραγούδια του Waters που θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω αυτής της deluxe έκδοσης. Το box set θα περιέχει 2cd με soundtrack, 3 Blu-ray που θα περιέχουν και bonus υλικό, ένα καινούργιο documentary,  Q&A session με τους Waters και Nick Mason (Ντράμερ των Pink Floyd) κι ένα footageαπό Live του  2011 με τη συμμετοχή των Mason και Gilmour! Τα ωραία δεν τελείωσαν όμως εδώ!
Η super deluxe edition  Roger Waters The Wall θα περιλαμβάνει κωδικό για να κατεβάσετε το soundtrack ψηφιακά καθώς και βιβλίο 170 σελίδων με φωτογραφίες και κείμενα. Μπορείτε να το παραγγείλετε μόνο από εδώ.
Σε πολιτικό επίπεδο ο Waters εξέφρασε τις ανησυχίες του για την φιλοπόλεμη στάση της Hillary Clinton, της υποψηφίας για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2016, και τάχθηκε υπέρ του βασικότερου αντιπάλου της Bernie Sanders.

«Ανησυχώ βαθύτατα ότι εκείνη θα γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος για να ρίξει μια καταραμένη πυρηνική βόμβα εναντίον κάποιου» είπε ο Waters σε συνέντευξη του στο περιοδικό Rolling Stone η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα.


«Υπάρχει κάτι το τρομαχτικά πολεμοχαρές πάνω της» επέμεινε, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η Hillary Clinton είναι μια καλύτερη επιλογή «πολύ, πολύ μακράν» από όλους τους υποψηφίους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ο Waters διαμένει στη Νέα Υόρκη, ωστόσο ως Βρετανός υπήκοος δεν έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στις ΗΠΑ.Η πρώην υπουργός Εξωτερικών εμφανίζεται πολλές φορές περισσότερο θετικά διακείμενη στο ενδεχόμενο της στρατιωτικής επιλογής σε σύγκριση με τον Αμερικανό πρόεδρο Obama, ιδίως σχετικά με τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου