STAIRWAY TO THE STARS (8/10/15)

• Δείτε το "Roll The Bones", όπως το ερμηνεύουν Live οι Rush στο R40 Live concert film. Το κομμάτι βιντεοσκοπήθηκε στο Τορόντο κατά την διάρκεια των εμφανίσεων που έκαναν φέτος στη γενέτειρα πόλη τους.

• Με όγκο στον εγκέφαλο διαγνώστηκε ο τραγουδιστής των Satyricon, Satyr κι εισήχθηκε άμεσα σε νοσοκομείο. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα εγχειριστεί άμεσα γιατί είναι σε αρχικό στάδιο. Ο ασθενής μπορεί να ζήσει με αυτόν τον όγκο , όσο αυτός δεν μεγαλώνει, κι αφαιρείται μόνο αν φτάσει σε μέγεθος που θα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Παλεψέ τον!
• Απορρίφθηκε από το δικαστήριο της Tauranga της Νέας Ζηλανδίας, η έφεση που κατέθεσε ο Phil Rudd εναντίον της απόφασης για κατ'οικον περιορισμό. Αυτό σημαίνει ότι ο πρώην ντράμερ των AC/DC θα οδηγηθεί ξανά στη φυλακή!
• Ακούστε το τραγούδι των τίτλων της τηλεοπτικής σειράς The Last Panthers , όπου τη μουσική έγραψε ο David Bowie. Κι επειδή είναι αμφίβολο αν ξαναηχογραφήσει ολόκληρο άλμπουμ οι φίλοι του ας τον ακούσουν έστω και σε τραγούδι τίτλων τηλεοπτικής σειράς. Να σημειώσουμε ότι τελευταίο studio άλμπουμ του είναι το Next Day (2013).

• Οι Dillinger    Escape Plan θα δουν στις 27 Νοεμβρίου, τρία από τα παλαιότερα άλμπουμ τους να επανακυκλοφορούν σε βινύλιο. Πρόκειται για τα "Calculating Infinity", "Ire Works" και "Miss Machine".
• Πρόωρα τελείωσε η εμφάνιση των Megadeth στην Κίνα, αφού λογοκρίθηκε από τις τοπικές Αρχές. Το συγκρότημα υποχρεώθηκε αναγκάστηκε να παίξει πολλά τραγούδια του χωρίς στίχους και γέμισε το πρόγραμμά του με μεγάλα κιθαριστικά solos, ενώ δεν έπαιξαν κάποια από τα γνωστά τραγούδια τους, όπως τα "Holy Wars (The Punishment Due)" και "Angry Again". O Μustaine στο τέλος της συναυλίας είπε στο μικρόφωνο ότι η παρέμβαση των τοπικών αρχών τούς αναγκάζει να παίξουν αυτό το set. «Σας ευχαριστούμε που φεύγετε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας ξανάρθουμε», είπε χαρακτηριστικά λίγο πριν παίξουν το "Peace Sells.. But Who's Buying?" και φύγουν οριστικά. Η επιτροπή λογοκρισίας ζητά από κάθε καλλιτέχνη πριν εμφανιστεί στη Κίνα τού ζητείται να στείλει τους πλήρεις στίχους του set list στις τοπικές Αρχές έτσι ώστε να επιλέξουν ποια κομμάτια μπορεί να παίξει και ποια όχι, όπως και κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το show.
• Αν θέλετε τις απόκριες (ή μια απλή καθημερινή ημέρα) να φορέσετε μια από τις μάσκες των Slipknot, μπορείτε να την αποκτήσετε μέσω του official webstore.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου