STAIRWAY TO THE STARS (5/10/15)

• Λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, οι τεξανοί Scorpion Child από το Austin θα κυκλοφορήσουν στις 6 Νοεμβρίου το εφτάιντσο single βινυλίου που θα περιέχει τα καινούργια τραγούδια τους “She Sings, I Kill” και “(Enter The) Twilight Coven".
• Ο κιθαρίστας των Fates Warning, Jim Matheos δήλωσε ότι το συγκρότημα θα ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στα καινούργια κομμάτια του το Δεκέμβριο και φυσικά θα έχουμε νέο δίσκο τους μέσα το 2016. Οι Fates Warning έχουν προγραμματίσει μικρή αμερικάνικη περιοδεία που θα ξεκινήσει στις 9 Οκτωβρίου και θα τελειώσει στις 2 Νοεμβρίου, μέσα στα πλαίσια προώθησης του τελευταίου άλμπουμ τους "Darkness In A Different Light".
• Μετά την παγκόσμια προβολή σε περιορισμένο κύκλο κινηματογράφων της ταινίας Roger Waters The Wall, έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει προς το τέλος της χρονιάς σε DVD, Blu-ray και ψηφιακά.
• 53 χρόνια(!) μετά από τις εμφανίσεις των Beatles στο θρυλικό (ακριβώς λόγω των εμφανίσεων τους) Cavern Club του Λίβερπουλ ήλθε στο φως μια ηχογράφησή τους που είχε γίνει ένα μήνα πριν κυκλοφορήσει το πρώτο single τους με τίτλο Love Me Do. Η ηχογράφηση αφορά το τραγούδι Some Other Guy κι είχε γίνει το Σεπτέμβριο του 1962 κι ανακαλύφθηκε σε ταινία από τον τηλεοπτικό παραγωγό Johnnie Hamp που σκοπεύει να την δημοπρατήσει! Η κινηματογράφηση είχε γίνει στο Cavern club και επρόκειτο να παιχτεί στην εκπομπή Know The North αλλά ο ήχος ήταν κακός και απορρίφθηκε.
• Στις 23 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ του κιθαρίστα των UFO, Vinnie Moore με τίτλο “Aerial Visions”. Είναι το όγδοο προσωπικό άλμπουμ του και συμμετέχουν ο ντράμερ Richie Monica (Tantric, Poppa Chubby) και οι μπασίστες Dave LaRue (Steve Morse Band, Flying Colors, The Dregs), Rob DeLuca (UFO, Sebastian Bach), Dorian Heartsong (Jason Bonham's Led Zeppelin Experience) και Elliott Dean Rubinson (Uli Jon Roth, MSG).
• Πέθανε μετά από μακροχρόνια ασθένεια ο Simon Cowe, κιθαρίστας και συνιδριτικό μέλος των βρετανών folk-rockers Lindisfarne.
• Δείτε το διαφημιστικό trailer της Frontiers για τις τελευταίες κυκλοφορίες της.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου