STAIRWAY TO THE STARS (31/10/15)

• Σε συνέντευξή του, ο πρώην μπασίστας των Τιτανοτεράστιων, Glenn Hughes εμφανίστηκε απαισιόδοξος σχετικά με τυχόν επανασύνδεση, κι αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Coverdale. "Πριν από έξι χρόνια, εγώ με τον David Coverdale και Jon Lord αποφασίσαμε να κάνουμε ένα reunion της MKIII σύνθεσης των Τιτανοτεράστιων. Το πρόβλημα ήταν ότι όσες φορές κι αν προσπάθησε ο Lord να μιλήσει με τον Ritchie Blackmore στάθηκε αδύνατο και έτσι η ιδέα εγκαταλείφτηκε . Τώρα που πέθανε ο Lord, το εγχείρημα δεν προχωράει. Όλοι μας είμαστε απασχολημένοι με τις δικές μας καριέρες και δεν θέλουμε να μείνουμε στο παρελθόν (σ.σ. θα σε χάλαγε μια τρανταχτή περιοδεία με τους Τιτανοτεράστιους). Εύχομαι η κληρονομιά των Deep Purple να περάσει σε όλες τις επόμενες γενιές".
• Στην μακρινή Αυστραλία για εμφανίσεις βρίσκονται οι Fleetwood Mac, κι  ανακοίνωσαν την επανακυκλοφορία του άλμπουμ τους Τusk σε exπand έκδοση. Η επανακυκλοφορία του θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου σε έκδοση 5CDs, DVD και διπλό βινύλιο (όπως δηλαδή είχε κυκλοφορήσει το 1979).  Τα επιπλέον τραγούδια που θα περιέχουν τα cd είναι singles, demos, remixes και live ηχογράφηση. Στο συγκρότημα έχει επιστρέψει η Christine McVie, η οποία είχε αποσυρθεί και σχεδιάζουν καινούργιο άλμπουμ για το 2016.
• Κι ενώ εμείς εδώ πνιγόμαστε στην κακομοιριάς μας, οι Black Sabbath ανακοίνωσαν μια καινούργια σειρά 18 εμφανίσεων στην Αμερική για το 2016. Η τελευταία περιοδεία των μεγάλων του metal, τιτλοφορείται The End επειδή ακριβώς είναι η τελευταία και θα περάσει από Αμερική, Αυστραλία, Ευρώπη, Νέα Ζηλανδία και έχει ο Θεός.
• Oι Rush έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα ένα Video από το επερχόμενο dvd/blu-ray R40Live. Πρόκειται για το “Spirit of Radio” που αρχικά είχε συμπεριληφθεί στο άλμπουμ τους Permanent Waves(1980). Να σημειώσουμε ότι το “Spirit of Radio”  είναι το τρίτο clip που δίνουν οι Rush μετά τα “Roll the Bones” και “Closer to the Heart.” Το R40Live θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου σε 3CD/Blu-ray, 3CD/DVD, τριπλό CD και μονό Blu-ray και DVD.

• Τελείωσε η ψηφοφορία με θέμα «Επηρεάζεστε από τις ειδήσεις που αναφέρονται στην προσωπική ζωή ενός καλλιτέχνη;» με το όχι να παίρνει 40%, το Ναι 34% και η απάντηση «Δεν μ’ ενδιαφέρει» 25%. Ήδη έχει ανέβει καινούργια ψηφοφορία σχετικά με τα tributes συγκροτήματα.
• Ο Carmine Appice, έχει περάσει τη ζωή του πίσω από μια ντραμς, παίζοντας για ονόματα όπως Vanilla Fudge, Cactus, Beck, Bogert & Appice, Ted Nugent, King Kobra, Blue Murder, Mother's Army, Travers & Appice, KGB, Ozzy Osbourne, Rod Stewart, Paul Stanley, Marty Friedman κ.α. Τώρα κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του με τίτλο “Stick It” το 2016 σε συνεργασία με τον Ian Gittins, που έχει δουλέψει και με τον Nikki Sixx στο βιβλίο “The Heroin Diaries”. Τον πρόλογο στο βιβλίο του, έχει γράψει ο Rod Stewart.
• Τις συναυλίες του(ς) σε Philadelphia (25 Νοεμβρίου) και Detroit (28 Νοεμβρίου) θα βιντεοσκοπήσει ο(οι) King Diamond στο πλαίσιο της "Abigail In Concert 2015" tour για να τις κυκλοφορήσει σε επερχόμενο  DVD. Η βιντεοσκόπηση θα γίνει από πολυκάμερο και η κυκλοφορία τους θα συνοδευτεί από πλούσιο υλικό.
• Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Slash στο www.Telegram.com αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που αφορούσε τις πιθανότητες επανασύνδεσης των Guns’n’Roses, περιοριζόμενος μόνο σε ερωτήσεις σχετικά με τη δική του καριέρα. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι πριν λίγους μήνες από το συγκρότημα αποχώρησαν οι κιθαρίστες DJ Ashba και Ron "Bumblefoot" Thal.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου