STAIRWAY TO THE STARS (11/10/15)

• Με ένα ιδιαίτερο τρόπο γιόρτασε η Yoko Ono την 75η επέτειο της γέννησης του μεγάλου John Lennon. Περισσότεροι από 2.000 σχημάτισαν ένα μεγάλο σήμα της ειρήνης αλλά δεν κατάφεραν αν σπάσουν το σχετικό Ρεκόρ του Guinness. Η Ono ήθελε να συγκεντρώσει από 6.000 έως 10.000 κόσμο για να σπάσει το ρεκόρ σχηματισμού του σήματος της ειρήνης με 5,814 ανθρώπους, αλλά δεν τα κατάφερε.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, η Adelaide Gail Sloatman, σύζυγος του Frank Zappa, χωρίς από την οικογένεια να γίνει γνωστός ο λόγος θανάτου της. Η Gail Zappa μετά το θάνατο  του μεγάλου Frank είχε αναλάβει τη διαχείριση και τη φύλαξη των αρχείων του άνδρα της και φυσικά του ακυκλοφόρητου υλικού του. Η διαχείριση τού Zappa Family Trust είχε περάσει από τον Ιούνιο στα χέρια του γιού της Ahmet.
• Ten Commandos ονομάζεται το συγκρότημα που σχημάτισαν μέλη των Soundgarden, Pearl Jam , Queens of the Stone Age αλλά κι άλλοι. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει το “Staring Down the Dust”ενώ ετοιμάζουν το πρώτο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο. Στους Ten Commandos συμμετέχουν οι Ben Shepherd (Soundgarden), Matt Cameron ( Pearl Jam/ Soundgarden), Alain Johannes (Queens of the Stone Age) και Mark Lanegan  (Screaming Trees/ Queens of the Stone Age). “Δεν χρειαστήκαμε περισσότερες από 5 ώρες για να τελειώσουμε το κάθε τραγούδι» είπε ο Johannes «κι ο Lanegan τραγούδισε πολύ άνετα όλα τα τραγούδια». Οι Cameron και Shepherd είχαν συνεργαστεί και το 1986 στους Soundgarden, ενώ οι Lanegan και Johannes τη δεκαετία του ’90 ήταν μέλη των Queens of the Stone Age.
• Δείτε το video του τραγουδιού Yellow Dress από το καινούργιο άλμπουμ του David Gilmour.

• Ο Andrew Watt ο κιθαρίστας που γνωρίσαμε από τους California Breed κυκλοφόρησε ένα digital EP με τίτλο "Ghost In My Head". Μαζί του στα τύμπανα οι Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) και Joey Castillo (πρώην Queens of the Stone Age, Danzing).
• H εταιρεία The Great Frog, που κατά κύριο λόγο ειδικεύεται σε rock κοσμήματα θα διαθέσει στην αγορά το δακτυλίδι "Powerslave Eddie" ταυτόχρονα με την έναρξη της περιοδείας των Iron Maiden, "The Book Of Souls" 2016 tour. Για να το αποκτήσετε πατήστε www.thegreatfroglondon.com.
• Δείτε το video των alternative metallers Kilsson, με τίτλο “In Limbo”, με τη μορφή lyric video που περιέχεται στο ομώνυμο άλμπουμ τους που ήδη έχει κυκλοφορήσει. Το lyric video είναι βασισμένο στο πανέμορφο front cover artwork του Gustavo Sazes (Morbid Angel, Arch Enemy, Outloud, Firewind, Gus G. etc) ενώ αποτελεί δουλειά του συνήθη υπόπτου Δημήτρη Ευγενίδη (Icon Filmworx).

 ROAR! website: www.roar.gr
•    ROAR! on FB: www.facebook.com/RockofAngelsRecords
•    Killson website: www.killson.com
•    Killson of FB: www.facebook.com/KillsonBand
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου