ΟΧΙ ΤΩΝ AEROSMITH ΣΤΟΝ DONALD TRUMP

Είναι συνηθισμένο κατά την διάρκεια των αμερικανικών προεκλογικών περιόδων, οι υποψήφιοι να χρησιμοποιούν κάποια γνωστά τραγούδια σαν σήματα στις καμπάνιες τους. Ο Donald Trump δέχτηκε επιστολή από τους Aerosmith και τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Steven Tyler, με την οποία του ζητούν να σταματήσει να χρησιμοποιεί στην προεκλογική του εκστρατεία το τραγούδι τους «Dream On».
Αυτή ήταν η δεύτερη ενημέρωση που πήρε ο Trump καθώς το συγκρότημα τον είχε προειδοποιήσει από τον Αύγουστο να σταματήσει να χρησιμοποιεί το τραγούδι. Ωστόσο πρόσφατα στη συγκέντρωση του στην Τζόρτζια το τραγούδι ξανακούστηκε κι αυτό εξόργισε τον Tyler, ο οποίος απειλεί πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων.
«Ο Trump δεν έχει την άδεια του πελάτη μας να χρησιμοποιεί το τραγούδι Dream On ή οποιαδήποτε άλλο μουσικό κομμάτι του συγκροτήματος στην προεκλογική του εκστρατεία, διότι δίνει λάθος εντύπωση ότι οι Aerosmith συνδέονται ή συμφωνούν με την υποψηφιότητά του», αναφέρεται στην επιστολή που απέστειλαν οι δικηγόροι του τραγουδιστή. Τελικά μετά από την έντονη αρνητική δημοσιότητα που έλαβε το θέμα, ο Trump απέσυρε το κομματι από την προεκλογική εκστρατεία του.
Το περίεργο είναι εκτός των Aerosmith  κι οι Tom Petty, Jackson Brwone και David Byrne απαγόρευσαν στον Trump να ακούγονται τραγούδια τους στις συγκεντρώσεις του.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου