STAIRWAY TO THE STARS (17/9/15)

• Οι 30 χρυσοί δίσκοι (συμπεριλαμβάνονται και τα 4 χρυσά προσωπικά άλμπουμ), οι 14 πλατινένιοι και οι 3 πολυπλατινένιοι ανακήρυξαν τους Κiss, που φέτος γιορτάζουν 41 χρόνια από τη κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, σαν το συγκρότημα με τους περισσότερους χρυσούς δίσκους από οποιαδήποτε άλλη αμερικάνικη μπάντα στην ιστορία του The Recording Industry Association of America (RIAA).
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο πρώην μπασίστας Damned,  Bryn Merrick. Τα τελευταία χρόνια έπαιζε με τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Andy Johnson,  στο tribute συγκρότημα στους Ramones, Shamones. O Merrick αντικατέστησε στο μπάσο τον Paul Gray το 1984 κι συμμετείχε στο καλό άλμπουμ των Damned, Phantasmagoria.
• Τρεις καινούργιες επανακυκλοφορίες περιλαμβάνει το καινούργιο “πακέτο» κυκλοφοριών της Rock Candy που θα είναι διαθέσιμες από τις 27 Σεπτεμβρίου. Δυο άλμπουμ από τους Ratt κι ένα από τους αγνώστους καναδούς Coney Hatch. Τα άλμπουμ των Ratt είναι τα 'Invasion Of Your Privacy'(1985) που περιέχει τα 'You're In Love', 'Lay It Down' and 'What You Give Is What You Get'  και το 'Reach For The Sky' (1988) σε παραγωγή του Mike Stone. To άλμπουμ των καναδών Coney Haqtch είναι το «Friction» (1985) σε παραγωγή του Max Norman κι είναι ένα δείγμα του μελωδικού A.O.R. που δεν γνώρισε επιτυχία. Και τα τρία άλμπουμ επανακυκλοφορούν με πλούσια ένθετα και φυσικά remastered.
• Πέντε χρόνια μετά το Coup de Grace, οι σουηδοί Treat επιστρέφουν με καινούργιο δίσκο. Δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες αφού η κυκλοφορία του θα γίνει το 2016, εμείς απλά υπενθυμίζουμε ότι τα καλύτερα άλμπουμ των Treat ήταν τα Scratch and Bite (1985), The Pleasure Principle (1986),Dreamhunter (1987) και  Organized Crime (1989).
• 50 ορκισμένοι fans των Black Sabbath θα ταξιδέψουν στο Birmingham για να επισκεφτούν το χώρο όπου οι Black Sabbath έκαναν πρόβες! Η βραδιά ονομάστηκε  Ozzy Zig, The Witch + The Warpig και θα λάβει χώρα στις 20 Σεπτεμβρίου με μουσική υπόκρουση τα πρώτα δύο άλμπουμ του συγκροτήματος.
• Ενόψει των επικείμενων επανακυκλοφοριών τους, οι Scorpions ανήρτησαν ένα demo από το ακυκλοφόρητο   τραγούδι τους "Running For The Plane" που είχε γραφτεί και ηχογραφηθεί για το "Blackout" (1982). Ακούστε το εδώ.  Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις επανεκδόσεις των άλμπουμ τους εδώ.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου