STAIRWAY TO THE STARS (2/9/15)

• Το καινούργιο άλμπουμ των Disturbed πήγε στο No. 1 album του Billboard 200 chart στην Αμερική ξεπερνώντας μέσα σε μια εβδομάδα τα 98.000 αντίτυπα σε πωλήσεις. Το "Meliora" είναι το πρώτο άλμπουμ των Ghost που μπαίνει στο Top 10 της Αμερικής. Με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του μπήκε στο Νο 8 του The Billboard 200 με 29.000 αντίτυπα.
• Αν θυμάστε τους Lizards, σας ενημερώνουμε ότι έχουν καινούργιο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Τίτλος του "Reptilicus Maximus",  και να θυμίσουμε ότι τους Lizards απαρτίζουν οι Bobby Rondinelli ντραμς (Rainbow/Black Sabbath, Blue Oyster Cult), Mike DiMeo πλήκτρα, τραγούδι (Riot/Masterplan),  Randy Pratt μπάσο (Cactus) κι ο κιθαρίστας Patrick Klein. Στο "Reptilicus Maximus" καλεσμένοι είναι οι Frank Marino (των Mahogany Rush), Vinnie Moore (των UFO) κι ο απανταχού Glenn Hughes. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει οι Lizards είχαν παίξει ανοίγοντας τις συναυλίες του Glenn Hughes (28 και 29 Μαρτίου 2005) σε Gagarin και Vilka Live Stage στην Θεσσαλονίκη.
•  Δείτε το EPK (Electronic Press Kit) των Annihilator για το καινούργιο άλμπουμ τους "Suicide Society" που θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου.

• Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, η επιστροφή των εισιτηρίων του Heavy By The Sea Festival παρατείνεται ως και τo Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου. Για τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με πιστωτική κάρτα, η επιστροφή γίνεται αυτόματα στην ίδια πιστωτική κάρτα.
Αν έχετε αγοράσει εισιτήριο με μετρητά, η επιστροφή γίνεται ως εξής:
Για κατόχους εισιτηρίων από τα viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Ianos, MediaMarkt, SevenSpots, η επιστροφή γίνεται μέσω τραπέζης. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο cancellation.viva.gr ώστε να γίνει κατάθεση του αντιτίμου στον λογαριασμό τους. Για κατόχους εισιτηρίων από τα Metal Era και Musicland Θεσσαλονικης, η επιστροφή γίνεται με μετρητά μέσω των καταστημάτων αυτών. Για κατόχους εισιτηρίων από τo ticketarena.gr, παρακαλούνται οι κάτοχοι να επικοινωνήσουν με το ticketarena.gr. Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636845.
• Δείτε το επίσημο video για το πρώτο κομμάτι που παρουσιάζουν οι W.A.S.P. από το καινούργιο άλμπουμ τους "Golgotha" που θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου.

• Το δεύτερο άλμπουμ τους θα παρουσιάσουν στις 2 Οκτωβρίου οι Death Dealer, το συγκρότημα του κιθαρίστα Ross the Boss. Το πρώτο άλμπουμ τους είχε κυκλοφορήσει το 2013 με τίτλο 'Warmaster και τώρα έρχεται το 'Hallowed Ground'. Τα μέλη των Death Dealer έχουν πλούσια προιστοπρία έχοντας παίξει με τους Manowar, Dictators, Rob Halford, Lizzy Borden και Cage και το καινούργιο άλμπουμ τους περιλαμβάνει 13 τραγούδια με επικές ενορχηστρώσεις και speed metal anthems!

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου