STAIRWAY TO THE STARS (27/9/15)

• Μια έκθεση ζωγραφικής με έργα του με θέμα φυτά διοργανώνει ο μεγάλος Roger Dean. Τίτλος της έκθεσης «Somewhere Near Here» κι όσοι μένετε στο Λονδίνο, σας ενημερώνουμε ότι θα παρουσιαστεί στο Trading Boundaries στο East Sussex από την 1η Οκτωβρίου. Ο ασήκωτος και χρυσόδετος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Rogber Dean είναι υπεύθυνος για μερικά εξαιρετικά εξώφυλλα της δεκαετίας του ’70, όπως Demons and Wizards και Magician’s Birthday των Uriah Heep, Relayer, Fragile, Tales from Topographic Ocean των Yes, Octopus των Gentle Giant, το ομώνυμο άλμπουμ των Greenslade, Squank των Budgie και πολλά άλλα.
• Στην μοντέρνα εκδοχή του παραμυθιού του Sergei Prokofiev, "Peter And The Wolf" δάνεισε τη φωνή του ο Alice Cooper μεταμορφώνοντας το κλασικό παραμύθι σε "Peter And The Wolf In Hollywood" με τον Peter να επισκέπτεται τον παππού του που ζει στο Los Angeles κι είναι hippie!!!! Σίγουρα η συγκεκριμένη εκδοχή δεν είναι για μικρά παιδιά!!!
• Με…συντριπτική διαφορά επικράτησε ότι ο τρόπος που αγοράζετε εισιτήρια είναι από τα συνεργαζόμενα καταστήματα (75%), κι ακολούθησαν με 14% «την ημέρα της συναυλίας» και με «συνεργαζόμενα καταστήματα» στην Τρίτη θέση με 10%. Η ψηφοφορία άλλαξε και μπορείτε να ψηφίσετε αν πιστεύετε ότι πρέπει να επανέλθουν τα maxi singles στην αγορά.
• Οι ιταλοί symphonic metal, Rhapsody Of Fire προγραμμάτισαν για τον Ιανουάριο του 2016 την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ που θα τιτλοφορείται "Into The Legend". Το 2013 το συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει το live άλμπουμ "Live - From Chaos To Eternity".
• Όσο πλησιάζουν οι γιορτές πληθαίνουν οι κυκλοφορίες. Οι Stone Sour  έχουν έτοιμο το επόμενο EP με διασκευές που το τιτλοφορούν "Straight Outta Burbank" χωρίς να έχουν καταλήξει πότε θα το κυκλοφορήσουν. Οι διασκευές είναι κλασικά τραγούδια των  Rolling Stones ( to "Gimme Shelter" τραγουδάει η Lzzy Hale), Bad Brains, Slayer, Motley Crue και Iron Maiden.
• Οι καναδοί Cauldron θα κυκλοφορήσουν στις 8 Ιανουαρίου το καινούργιο, τέταρτο άλμπουμ της δισκογραφίας τους με τίτλο "In Ruin".
• To άλμπουμ των Earache, "Entangled In Chaos" θα επανακυκλοφορήσει σε βινύλιο κι αποτελεί μέρος της βινυλιακής καμπάνιας του συγκροτήματος για επανακυκλοφορία όλων των δίσκων του σε βινύλιο.
• Οι Αθηναίοι punk metallers Cemetery Dance, παρουσίασαν ένα lyric video, σε σχεδιασμό του Λευτέρη Μαυρογιάννη (www.animatic-vision.gr) και animation του Μάνθου Στεργίου (www.mansterdesign.com). Το video αφορά το τραγούδι “Fireball”, που συμπεριλαμβάνεται στη δεύτερη σε σειρά δισκογραφική δουλειά της μπάντας, το EP “No Saviour’s Ground” που κυκλοφορεί ανεξάρτητα, σε 10’’ βινύλιο και μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ: www.cemeterydance.bandcamp.com. Οι Cemetery Dance εμφανίζονται στις 17 Οκτωβρίου στο An Club μαζί με τους Anorimoi και τους Mindthreat. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: www.facebook.com/events/991801647518681

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου