STAIRWAY TO THE STARS (20/9/15)



·    
• Επιλεγμένες εμφανίσεις του από τη φθινοπωρινή περιοδεία του "Abigail In Concert 2015", θα κυκλοφορήσει ο King Diamond σε Blu-ray/DVD σε συνεργασία με το σκηνοθέτη Denise Korycki. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας, ο King Diamond θα ερμηνεύσει ολόκληρο το άλμπουμ του "Abigail", ενώ support θα είναι οι Exodus.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ο Martin "Kiddie" Kearns, ντράμερ των Bolt Thrower. Κατά τη διάρκεια πρόβας κι ενώ το συγκροτήματα βρισκόταν στην Αυστραλία, ο Kearns αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και πέθανε στον ύπνο του.
• Καιρό είχαμε να ακούσουμε τη δημιουργία ενός "supergroup". Οι Chas West τραγούδι (Red Dragon, Tango Down), Craig Goldy κιθάρα (Dio, Giuffrian, Rough Cutt, Dio Disciples), Sean McNabb μπάσο (Dokken, Great White) και Vinny Appice ντραμς (Dio, Black Sabbath, Hraven & Hell) σχημάτισαν τους Resurrection Kings και θα κυκλοφορήσουν το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ τους το 2016.
• Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Billy Gibbons  των ZZ Top είναι γεγονός (διάβασε εδώ). Τίτλος του Perfectamundo και μπορείτε να δείτε το πρώτο video single για το τραγούδι Treat Her Right.

• Παράλληλα με τους Black Star Riders, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Ricky Warwick, θυμήθηκε να κυκλοφορήσει δύο(!) προσωπικά άλμπουμ, προσκαλώντας μερικούς επώνυμους φίλους του, όπως τους Joe Elliott, Damon Johnson (Thin Lizzy, Black Star Riders), Andy Cairns (Therapy), Billy Morrison (Billy Idol), Nathan Connolly (Snow Patrol), Ginger Wildheart, Jake Burns (Stiff Little Fingers) και Richard Fortus (Guns’n’Roses, Dead Rosies). Μπάσο παίζει ο Robbie Crane, κιθάρα ο Mark Gemini Thwaite και τύμπανα Gary Sullivan. Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει το 2006 με τίτλο ”Love many trust Few” ενώ οι τίτλοι των νέων του άλμπουμ είναι "When Patsy Cline Was Crazy (And Guy Mitchell Sang The Blues)" και του δεύτερου που είναι ακουστικό "Hearts On Trees". Και τα δύο άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν σε ένα Box set. Ο Rick Warwick θα βγει περιοδεία το Φεβρουάριο στη Μ.Βρετανία με τους Stiff Little Fingers.
• «Έχουμε συνθέσει περί τα 25 τραγούδια, όλοι μαζί και τα δουλεύουμε όλα για να δούμε ποια θα καταλήξουν στο δίσκο» δήλωσε ο κιθαρίστας των Epica, Mark Jansen. Tο νέο άλμπουμ του ολλανδικού συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει το 2016.
• Την εμφάνισή τους στο Σικάγο βιντεοσκόπησαν οι AC/DC για να την χρησιμοποιήσουν για μελλοντική κυκλοφορία.

  
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου