STAIRWAY TO THE STARS (11/9/15)

• Μαζί με την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ των Iron Maiden, η Onkyo παρουσίασε ένα καινούργιο μοντέλο ακουστικών αφιερωμένο στους Iron Maiden με το όνομα Ed-Ph0n3s.
• Κι ενώ έχουν ανακοινωθεί οι πρώτες ημερομηνίες της επερχόμενης περιοδείας των Black Sabbath σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία (διάβασε εδώ), ο Τony Iommi δήλωσε το αυτονόητο: ότι ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος κι αδυνατεί να ανταποκριθεί σε ταξίδια και συναυλίες. Αυτή θα είναι η τελευταία περιοδεία που θα κάνει με το συγκρότημα.
• Στους Graham Bonnet Band συνεχίζει τη μεγάλη καριέρα του ο ντράμερ Mark Zonder (πρώην Fates Warning/Warlord), που έπαιξε στο πρόσφατο EP τού συγκροτήματος 'My Kingdom Come' (είναι διαθέσιμο μόνο ψηφιακά). Η σύνθεση των Graham Bonnet Band είναι Graham Bonnet τραγούδι, Conrado Pesinato ντραμς, Beth-Ami Heavenstone μπάσο και Mark Zonder ντραμς.
• Μετά τις δηλώσεις της ότι δεν θέλει ο κόσμος να τη θεωρεί σαν τη νέα Μadonna  και ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια των Iron Maiden, η Lady Gaga μέσω του twitter της δήλωσε πως ξενύχτησε μέχρι τις 5 το πρωί προκειμένου να προλάβει να παραγγείλει το νέο δίσκο  των Iron Maiden "The Book Of Souls" από το i-tunes! Ευγενέστατοι Iron Maiden μέσω τού επίσημο twitter account τους, της απάντησαν "Enjoy!
• Στις 26 Ιανουαρίου 2016 θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των γερμανών Primal Fear με τίτλο "Rulebreaker". Παραγωγός του είναι ο μπασίστας του συγκροτήματος Mat Sinner κι η επόμενη ανακοίνωση που θα κάνουν, αφορά τις μορφές που θα κυκλοφορήσει.
• Έφυγε από τη ζωή ο πρώην κιθαρίστας των Praying Mantis , Steve Carroll ο οποίος συμμετείχε στο ιστορικό πρώτο άλμπουμ τους Time Tell No Lies.
• Στη ψηφοφορία σχετικά με την γνώμη σας για το καινούργιο τραγούδι των Iron Maiden, Speed of Light, πρώτη ήλθε η επιλογή  «Καλό, για ένα συγκρότημα με 35 χρόνια καριέρας» με 45%, στη δεύτερη θέση με ποσοστό 20% οι επιλογές «Καλό, αλλά δεν μπορεί να μπορεί να σταθεί δίπλα στα παλιά τους» και «Μέτριο» και τελευταία η επιλογή «Έχουν πάψει να με ενδιαφέρουν» με 10%. Πάρτε μέρος στην καινούργια ψηφοφορία του Rockmachine.gr σχετικά με τον τρόπο που προμηθεύστε εισιτήρια για τις συναυλίες.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου