ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ THE SWORD, SHINEDOWN ΚΑΙ GRAVEYARD. ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

Τρία συγκροτήματα με ήδη μεγάλη επιτυχία κι εκτίμηση από το κοινό ανακοίνωσαν τις κυκλοφορίες των καινούργιων δίσκων τους.

Πρώτοι οι αμερικάνοι The Sword από το Texas που στις 21 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν το νέο άλμπουμ τους με τίτλο "High Country" σε παραγωγή Adrian Quesada. Το "High Country" θα περιέχει 15 τραγούδια και εκτός από cd θα κυκλοφορήσει σε διπλό βινύλιο καθώς και σε ειδική έκδοση που θα περιέχει το cd, την κασέτα(!), το διπλό βινύλιο, 3 t-shirt designs, ένα hoodie και μια λιθογραφία του άλμπουμ.
Το 5ο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν στις 18 Σεπτεμβρίου οι Shinedown με τίτλο "Threat To Survival". Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το προηγούμενο άλμπουμ του συγκροτήματος ήταν το "Amaryllis"(2012) και περιείχε τα No. 1 singles "Bully" και "Unity". Εκτός από το εξώφυλλο μπορείτε να δείτε σε video τα καινούργια τραγούδια τους "Asking For It" και "Cut The Cord" ερμηνευμένα live στις 11 Ιουλίου στο  Woodlands του Texas.
Graveyard
Τέλος, στις 25 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο, τέταρτο άλμπουμ των σουηδών Graveyard με τίτλο "Innocence & Decadence" σε παραγωγή του Janne Hansson. Η κυκλοφορία του "Innocence & Decadence" θα γίνει σε ψηφιακή μορφή, βινύλιο πολλών διαφορετικών χρωμάτων, cd standard αλλά και έκδοση με βινύλιο/cd και t-shirt/CD. Δείτε το πρώτο διαφημιστικό Trailer.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου