STAIRWAY TO THE STARS (25/8/15)

• Για μια ακόμα φορά ο πρώην κιθαρίστας των Dokken, George Lynch αφήνει ελπίδες για μια επανασύνδεση της αρχικής σύνθεσης των Dokken. Βέβαια ο ίδιος παραδέχεται ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει κάθε δύο χρόνια και επανασύνδεση δεν βλέπουμε και δεν ακούμε. Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι οι δηλώσεις αυτές γίνονται με την κυκλοφορία του καινούργιου δίσκου του Shadow Train, που όπως και να το κάνουμε χρειάζεται ένα…σπρώξιμο.  Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οι δύο αντιμαχόμενοι πρώην μουσικοί των  Dokken, οι Don Dokken και Lynch το 2010 είχαν εμφανιστεί μαζί στην εκπομπή του VH1 Classic, "That Metal Show", αφήνοντας πολλές ελπίδες για μια επανασύνδεση, που δεν ήλθε ποτέ.
• Τίτλοι τέλους για μια συνεργασία που διήρκεσε 32 χρόνια, ανακοίνωσαν οι Bon Jovi. Με την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους Burning Bridges, (πατήστε εδώ  και εδώ) το αμερικάνικο συγκρότημα σταμάτα να συνεργάζεται με τη δισκογραφική εταιρεία Mercury αναζητώντας άλλη δισκογραφική στέγη. Εξ’ άλλου ο τίτλος του τελευταίου  άλμπουμ τους (Φλεγόμενες γέφυρες) μιλάει από μόνος του.
• Δείτε το video των Graveyard για το καινούργιο τραγούδι τους The Apple And The Tree από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Innocence & Decadence".

• Η Sony Music Entertainment απέκτησε έναντι  του ποσού των $17.000.000 την Century Media, μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες και ίσως την μεγαλύτερη στο χώρο του m metal. Η Century Media απασχολεί 50 άτομα σε Ευρώπη κι Αμερική και έχει καλλιτέχνες όπως  Lacuna Coil, In this Moment, Suicide Silence, Shadows Fall, Gus G κ.α. καθώς και διάφορα άλλα labels όπως Another Century (rock), InsideOut Music (progressive), People Like You (post-punk, alternative) και Superball. Η Century Media δημιουργήθηκε το 1988 από τον Robert Kampf και το συνεργάτη του Oliver Withöft που πέθανε το 2014.
• Στη ψηφοφορία σχετικά με την τυχόν επίπτωση που έχει η αύξηση του ΦΠΑ στα εισιτήρια των συναυλιών, επιλογή «Θα εξακολουθήσω να παρακολουθώ ότι παρακολουθούσα» ήλθε πρώτη με 63%(!), ακολούθησε η επιλογή «Θα κάνω προσεκτικότερη επιλογή» με 26% και Τρίτη (και καταϊδρωμένη) ήλθε η επιλογή «Ευτυχώς υπάρχουν και τα dvd» με 10%. Η ψηφοφορία ανανεώθηκε με θέμα το καινούργιο single των Iron Maiden.
• Το τραγούδι 'Tears Of A Clown', που συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ των Iron Maiden, "The Book of Souls" είναι γραμμένο για τον αμερικάνο ηθοποιό  Robin Williams. Το τραγούδι είναι σύνθεση των Adrian Smith και Steve Harris και σύμφωνα με τον Dickinson είναι το αγαπημένο του. Ο Williams υπέφερε από κατάθλιψη κι αυτοκτόνησε στις 11 Αυγούστου 2014.
• Δείτε το video των Acid Death, “Hall Of Mirrors” από το επερχόμενοι ομώνυμο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσεις τις 11 Σεπτεμβρίου.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου