STAIRWAY TO THE STARS (13/8/15)

• Οι Mick Jones κιθάρα, Kelly Hansen τραγούδι, Jeff Pilson μπάσο, Michael Bluestein πλήκτρα, Tom Gimbel κιθάρα/σαξόφωνο, Bruce Watson κιθάρα και Chris Frazier ντραμς, δηλαδή οι Foreigner, θα παίξουν σε μια συναυλία τους όλα τα hits του unplugged. Φυσικά θα το ηχογραφήσουν και θα κυκλοφορήσει αρχές του 2016 με τίτλο "The Hits Unplugged And Live". Η όλη εμφάνιση τους θα γίνει σε μια prive συναυλία απ’ όπου όλα τα έσοδα θα προσφερθούν  στο ίδρυμα JDRF (Juvenile Diabetes Research Foundation). Φυσικά θα παίξουν όλα τα γνωστά Hits τους ("Feels Like The First Time", "Cold As Ice", "Hot Blooded", "Juke Box Hero", "Waiting For A Girl Like You", "I Want To Know What Love Is" κ.α.).
• Από την Frontiers θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Voodoo Hill, του ιταλού κιθαρίστα Dario Mollo με τίτλο "Waterfall". Θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου και είναι το τρίτο άλμπουμ όπου συνεργάζεται με τον μπασίστα Glenn Hughes. Δείτε το trailer.
• Επιστρέφει στη δισκογραφία ο ιδρυτής και Πρόεδρος της Spitfire Records, Paul Bibeau μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας . Ήδη ανακοίνωσε τη δημιουργία της Fade To Silence Records που θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο του hard rock και heavy metal, ενώ ανήγγειλε τις κυκλοφορίες των Rocket Queen και With Our Arms to the Sun.
• Αναγκαστική προσγείωση υποχρεώθηκε να κάνει ο Bruce Dickinson καθώς το αεροπλάνο του, ένα αντίγραφο τριπλάνου Fokker Dr1 έμεινε από καύσιμα. Ο Dickinson προσγείωσε το αεροπλάνο σε έναν σταθμό της RAF, της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας, στο Buckinghamshire, αντί του αρχικού  προορισμού του, καθώς είδε ότι είχε αρχίσει να μένει από καύσιμα (Δωμάτιο 602).
• Εσπευσμένα μπήκε σε νοσοκομείο ο ντράμερ των Tankard, Olaf Zissel μετά από ενδείξεις για καρδιακή προσβολή. Για την ώρα όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και να διαφεύγει τον όποιο κίνδυνο, ενώ θα παραμείνει για εξετάσεις. Ήδη το συγκρότημα πήρε προσωρινά στη θέση του τον τεχνικό Gerd Lücking (Holy Moses). Κι αν ο Zissel φαίνεται να διαφεύγει τον κίνδυνο,  ο τραγουδιστής των Rogor Moretis και Warbeast,
• Το άλμπουμ που είχε ηχογραφήσει η London Symphony Orchestra το 1972 με θέμα το Tommy των Who, θα επανεκδοθεί. Στην ηχογράφηση είχε πάρει μέρος 104μελής ορχήστρα και 60μελή χορωδία, οι Pete Townshend, Roger Daltrey και John Entwistle (μέλη των Who) από τους Who και οι Rod Stewart, Ringo Starr και Steve Winwood ως καλεσμένοι. H επανακυκλοφορία του Tommy θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου σε cd και βινύλιο που θα συνοδεύονται από 20σέλιδο ένθετο.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου