STAIRWAY TO THE STARS (8/8/15)

• Είναι πια επίσημο, ο King Diamond θα περιοδεύσει στην Αμερική παίζοντας ολόκληρο το κλασικό του άλμπουμ “Abigail”, με support τους Exodus. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στο τέλος Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις αρχές Δεκεμβρίου.
• Το άλμπουμ των Doomocracy, The End Is Written, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου (300 αριθμημένα κομμάτια) από την Steel Gallery Records. Θα περιέχει και το live DVD των Doomocracy στο Hammer of Doom festival 2014 και την εμφάνισή τους στο Astoria Theater. Δείτε το video για το τραγούδι τους "Sins" από το Hammer of Doom festival.
•  Με νικητή(;) το I was made for loving you των Kiss έληξε η ψηφοφορία για το «πιο μισητό» disco rock τραγούδι. Η επιτυχία (!) των Kiss μπορεί να θεωρηθεί πολύ μεγάλη γιατί ήλθε με ποσοστό 43% όταν το δεύτερο, Sledgehammer – Peter Gabriel πήρε 14%. Ακολούθησαν Rolling Stones – Miss you 13%, Steve Miller Abracadabra 10% , Queen Another one bites the dust και τελευταίο το Another brick in the wall των Pink Floyd με 8%. Ήδη έχει αναρτηθεί καινούργια ψηφοφορία με θέμα την αύξηση του ΦΠΑ στα εισιτήρια συναυλιών.
•    Στις 3 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο του Nicko McBrain, Rock N Roll Ribs,  που βρίσκεται στο Coral Springs της Φλόριδα, θα γίνει η παρουσίαση του καινούργιου άλμπουμ των Iron Maiden, "The Book Of Souls". Θα είναι δυνατή η παρουσία 50 fans και μάλιστα θα γίνουν δύο παρουσιάσεις, η μια στις 3:30 και η άλλη στις 9:00. Κάθε μια παρουσίαση θα διαρκέσει 2 ώρες. Υπενθυμίζουμε ότι η κυκλοφορία του άλμπουμ θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου.
• Άσχημα τα νέα στο στρατόπεδο των θρυλικών Supertramp.Αρχικά ανακοινώθηκε ότι ακυρώθηκε η ευρωπαική τουρνέ και στην οποία θα εμφανιζόταν η μπάντα μετά από πέντε χρόνια. Δυστυχώς όμως ο λόγος της αναβολής της περιοδείας ήταν ότι ο  τραγουδιστής και κημπορντίστας των Supertramp, Rick Davies πάσχει από καρκίνο των οστών. Ο 71 χρονος Rick Davies ακολουθεί μία μορφή θεραπείας και δηλώνει απογοητευμένος από αυτήν την εξέλιξη. (Χ.Π.)
• Ένας από τους καλύτερους grunge τραγουδιστές, ο Chris Cornell θα κυκλοφορήσει το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο "Higher Truth" στις 18 Σεπτεμβρίου σε παραγωγή του Brendan O’Brien (Bruce Springsteen, Pearl Jam, Neil Young κ.α.). Ο πρώην τραγουδιστής των Soundgarden και Audioslave αν κι έχει επανεκκινήσει το όχημα των Soundgarden έκανε πρόσφατα άνοιγμα προς τον κιθαρίστα των Audioslave, Tom Morelo για μια επανασύνδεση, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια που πέρασαν μαζί. Περισσότερες πληροφορίες για το "Higher Truth" στο άμεσο μέλλον. 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου