CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (2/7/15)

• Πριν από ένα μήνα είχατε διαβάσει (πατήστε εδώ) το secret gig των Rolling Stones στο Los Angeles, που στην ουσία ήταν η προθέρμανση τους για την αμερικάνικη περιοδεία που ξεκίνησε στις 24 Μαΐου με τίτλο Zip Code Tour. Εκείνη η εμφάνιση τους, που έγινε μπροστά σε 1.200 die hard fans , όπου έπαιξαν όλα τα τραγούδια του Sticky Fingers, παιγμένα από το τελευταίο προς το πρώτο (σύμφωνα με τη σειρά που είναι στο δίσκο)!
• Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της σειράς comic από την Dynamite Enertainment, o Alice Cooper ανανέωσε τη συνεργασία του με εκδοστική εταιρεία comics για την κυκλοφορία 5 ακόμα τευχών με το πρώτο να κυκλοφορεί το Σεπτέμβριο.
• Με σοβαρές κατηγορίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο ντράμερ των Journey, Deen Castronovo που βλέπει σε ένα βράδυ την καριέρα του να μουτζουρώνεται. Ο 50χρονος μουσικός συνελήφθη το βράδυ της 14 Ιουνίου στο Salem του Oregon με κατηγορίες οικογενειακής βίας, παράνομη οπλοχρησία, σεξουαλική επίθεση και βιασμό! Ήδη το συγκρότημα τον έχει αντικαταστήσει με τον Omar Hakim.
• Ολόκληρη η δισκογραφία των AC/DC είναι διαθέσιμη σε Spotify, Rdio και Apple Music. Όλοι δίσκοι τους είχαν «ανέβει» στο iTunes στο τέλος του 2012, αλλά  αργότερα το συγκρότημα δεν συμφώνησε με τη διανομή μεμονωμένων ξεχωριστών τραγουδιών θέλοντας να διατηρήσει την «ιδέα» ενός ολοκληρωμένου δίσκου. « Στο iTunes ο κόσμος κατεβάζει 2,3 κομμάτια, όχι όλο το δίσκο. Αυτό δεν μας αντιπροσωπεύει» είχε δηλώσει ο Angus Young!
• Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο Bruce Rowland,  session ντράμερ που έπαιξε κυρίως με τους Fairport Convention και Grease Band. O Bruce Rowland είχε συνοδεύσει τον Joe Cocker κατά την ιστορική εμφάνισή του στο Woodstock και αργότερα έπαιξε και στο δεύτερο άλμπουμ του.
• Σύμφωνα με τον κιθαρίστα των Queensryche, Michael Wilton το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει τον καινούργιο δίσκο του τον Οκτώβριο. Να θυμίσουμε ότι οι Operation:Mindcrime του Tate θα κυκλοφορήσουν το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο The Key τον Σεπτέμβριο. Οι Queensryche έχουν προγραμματίσει μεγάλη αμερικάνικη περιοδεία που θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου και θα τελειώσει στις 6 Νοεμβρίου.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου