CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (22/7/15)

• Ο Graham Bonnett με μεγάλη ιστορία στους Rainbow, Impellitteri, και Michael Schenekr Group κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή το EP "Escape From Alcatrazz : Alive In Japan" με έξη τραγούδια live.
• Έχουμε συνηθίσει τις περιορισμένες εκδόσεις των άλμπουμ των Iron Maiden, τώρα έρχεται η σειρά της μπύρας τους "The Trooper" που με την ευκαιρία της πώλησης 10.000.000 μπουκαλιών θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη ποσότητα. Η νέα έκδοση μπύρα θα έχει αυτοκόλλητο Trooper 666 και θα περιλαμβάνει 6.6% αλκοόλ (αντί 4.7% της κανονικής).
• Για μια ακόμα φορά συνελήφθη ο πρώην ντράμερ των AC/DC, Phil Rudd, αυτή τη φορά στο σπίτι του και οδηγήθηκε στο δικαστή με την κατηγορία της κατοχής και κατανάλωσης αλκοόλ μέσα στο σπίτι του  κάτι που του απαγορεύει η ποινή του κατ’ οίκον περιορισμού. Παρ’ ότι υπήρχαν καταγγελίες ότι τα έτσουζε, αφέθηκε ελεύθερος, με τους όρους της εγγύησης να περιλαμβάνουν την υποχρέωση να κάνει τεστ για χρήση αλκοόλ και ουσιών, όταν του ζητηθεί.
• Πέθανε από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 74 ετών, ο Buddie Buie συνθέτης πολλών επιτυχιών (μεταξύ αυτών και το Spooky) για τους Roy Orbison, Atlanta Rhythm Section και Classics IV.Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Dave Black, κιθαρίστας των Spiders from Mars και συνιδρυτικό μέλος των Goldie. Ο Black που είχε αντικαταστήσει τον Mick Ronson στους Spiders from Mars  σκοτώθηκε όταν τον χτύπησε τραίνο!
• Ο Ελβετός οργανίστας Patrick Moraz έγινε γνωστός το 1974 όταν αντικατέστησε τον Rick Wakeman στους Yes (πρώτη επιλογή του συγκροτήματος ήταν ο Βαγγέλης Παπαθανασίου) και ηχογράφησε μαζί τους το Relayer. To 1978 έπαιξε στους Moody Blues με πολλά διαλείμματα ενώ έχει και πλούσια προσωπική δισκογραφία. Το νέο του άλμπουμ τιτλοφορείται “MAP” και συνεργάζεται με τον ντράμερ Greg Alban, έχοντας σχηματίσει τους Moraz Alban Project με τον ήχος τους να κινείται στα πλαίσια του fusion rock.
• Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η αποχώρηση του Mike Dupke από τη θέση του ντράμερ των W.A.S.P. και ανακοινώθηκε το όνομα του αντικαταστάτη του που είναι ο Patrick Johansson (πρώην Yngwie Malmsteen αλλά και W.A.S.P.).
• Ο ντράμερ των Saxon, Nigel Glockler και ο κιθαρίστας των Metal Church,  Kurdt Vanderhoof υλοποίησαν μια σκέψη χρόνων, να συνεργαστούν. Ήδη πρότεινα  στον μπασίστα των Magnum να παίξει μαζί τους Al Barrow. Περιμένουμε να ακούσουμε ένα δείγμα της συνεργασίας τους.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου