CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (12/7/15)

• Επανακυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ του Chris Cornel (Soundgarden, Audioslave) "Euphoria Morning"(1999). Η καινούργια έκδοση θα είναι remastered και θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο 180γρμ.
• Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του The Afterman: Descension", οι αμερικάνοι Coheed and Cambria θα κυκλοφορήσουν το The Color Before The Sun" που είναι το 8ο άλμπουμ στη δισκογραφία τους και το πρώτο non-concept. Δείτε το lyric video του You Got Spirit, Kid.

• Στο στάδιο σύνθεσης νέων τραγουδιών βρίσκονται οι Spiritual Beggars προετοιμάζοντας το άλμπουμ που θα διαδεχτεί το 'Earth Blues'(2013). Οι  Michael Amott , Sharlee D'Angelo και Απόλλων Παπαθανασίου (πρώην Firewind) έχουν το βάρος των περισσότερων συνθέσεων, που ηχητικά ακολουθούν το δρόμο του 'Earth Blues'. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οι Spiritual Beggars  είδαν δύο παλαιά άλμπουμ τους ("Demons" και "Spiritual Beggars") να επανακυκλοφορούν με πλούσιο bonus υλικό.
• Το άλμπουμ των σουηδών H.E.A.T , "Tearing Down The Walls"θα επανακυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία σε Tour Edition. Η νέα έκδοση του θα είναι διπλή , με το πρώτο cd να περιέχει το άλμπουμ σε SHM-CD format και το δεύτερο cd  περιέχει τρία τραγούδια από το EP "A Shot At Redemption,"το οποίο διατίθετο μόνο μέσω internet και πρώτη φορά παρουσιάζονται σε Cd . Οι τίτλοι τους είναι Under Your Skin,  Breaking The Silence (Demo 2011)  και She's Like The Wind.
• Στις 25 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ των Ozone με τίτλο Self Defence. Χαρακτηριστικό του συγκροτήματος η συμμετοχή δύο τραγουδιστών, του Chris Ousey ( Virginia Wolf , Heartland) και του πιο γνωστού  Steve Overland (FM, Wildlife). Συμπτωματικά τα επίθετα και των δύο ξεκινούν από το γράμμα Ο, αρκετά σπάνιο για την αγγλική γλώσσα. Μαζί τους ο Mike Slamer κιθάρα/πλήκτρα (City Boy, Streets και Seventh Key), Ronnie Platt φωνητικά, Billy Greer μπάσο (Kansas), Kerry Denton ντραμς.
• Δείτε το video του We Sold Our Souls To Metal που σύμφωνα με τον Max Cavalera γράφτηκε για να τιμήσει όλους τους metalheads του κόσμου! Δείτε εδώ το track list του "Archangel" με όλες τις συμμετοχές (Todd Jones , Matt Young, Richie Cavalera , Igor Cavalera) τα bonus τραγούδια της  έκδοσης cd/dvd και το track list του Dvd.

• Σε συνέντευξη του ο τραγουδιστής των Judas Priest, Rob Halford παραδέχτηκε ότι οι στίχοι στο τραγούδι "Before The Dawn" γράφτηκαν για ένα χωρισμό του πριν 40 χρόνια. Το τραγούδι είχε συμπεριληφθεί στο πέμπτο άλμπουμ του συγκροτήματος "Killing Machine" του 1978 (ή "Hell Bent For Leather" όπως κυκλοφόρησε στην Αμερική).
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου