CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL(14/6/15)

• Τέσσερα κλασικά άλμπουμ των Van Halen της δεκαετίας του ’80 επανακυκλοφορούν σε cd και βινύλιο remastered με ήχο από τις αναλογικές ταινίες της αρχικής ηχογράφησης. Πρόκειται για τα άλμπουμ Van Halen II (το μόνο από τα 4 που κυκλοφόρησε το 1979) και τα Women and Children First (1980), Fair Warning (1981) και Diver Down(1982). Εκτός από τις μεμονωμένες κυκλοφορίες σε cd και βινύλιο θα κυκλοφορήσουν και σε  disc box με 4 cd.
• Το διπλό άλμπουμ του με τίτλο"Z²" που είχε κυκλοφορήσει πέρυσι, κυκλοφορεί και πάλι ο Devin Townsend, αλλά χωρισμένο στα δύο. Έτσι στις 7 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει σε δύο ξεχωριστές μονές συσκευασίες με τίτλους "Sky Blue" και "Dark Matters".
• Δείτε το video των AMKEN (νικητών του 1ου Top of the Rocks) για την εμφάνισή τους στην Κύπρο.

• H συναυλία των Agnostic Front και Madball που θα γίνει στις 6 Ιουλίου, αλλάζει χώρο διεξαγωγής κι αντί του AN club θα διεξαχθεί στο Κύτταρο. κοινού.
• Πέθανε σε ηλικία 86 ετών στο σπίτι του στη Φλόριντα, ο  γερμανός συνθέτης και διευθυντής ορχήστρας James Last.  Ξεκίνησε την καριέρα του αρχές της δεκαετίας του ’60 και γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 έως και τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Οι δίσκοι του  κυκλοφορούσαν με μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας κι το χαρακτηριστικό τους ήταν οι ορχηστρικές διασκευές επιτυχιών. Ηχογράφησε 75 άλμπουμ μόνο στη Βρετανία(!) και έφθασε στο σημείο να ηχογραφεί δύο άλμπουμ τον μήνα!
• Η headlining εμφάνιση των Aerosmith στο Download festival στο Donington Park τον Ιούνιο του 2014 την  παρακολούθησαν 80.000 θεατές κι η εμφάνιση του συγκροτήματος ήταν πολύ καλή. Έτσι στις 4 Σεπτεμβρίου, θα κυκλοφορήσει σε Blu-ray, DVD και ψηφιακά με τίτλο "Aerosmith Rocks Donington 2014" και μεταξύ των 19 τραγουδιών του περιλαμβάνονται και τα "Love In A Elevator", "Janie's Got A Gun", "Don't Wanna Miss A Thing", "Dude Looks Like A Lady", "Walk This Way", "Dream On", "Sweet Emotion" κ.α. Τελευταίο studio άλμπουμ των Aerosmtih ήταν το "Music From Another Dimension!"(2012).
• Έμεινε στην ιστορία και πάντα θα μνημονεύεται η ερμηνεία του στα πρώτα δύο άλμπουμ των Iron Maiden. O Paul Di'Anno δεν τα κατάφερε στην προσωπική καριέρα του και τώρα προσπαθεί για ακόμα μια φορά με τους Architect of Chaos και το άλμπουμ "The League Of Shadows" που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου στην Αμερική. Για την ιστορία οι Architect of Chaos είναι οι Joey Siedl (κιθάρα), Andreas Ballnus (κιθάρα), Christoph Lücker (μπάσο) και Dominik Fox (ντραμς) και στις 30 Ιουλίου θα παίξουν στο Wacken Open Air.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου