CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL

• Έφυγε από έναν πρώην Deep Purple και πήγε σ’ έναν άλλο. Ο κιθαρίστας Doug Aldrich αφού ηχογράφησε 3 studio και 4 live άλμπουμ με τους Whitesnake, εδώ και λίγες ημέρες προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Glenn Hughes (πρώην μπασίστας στους Τιτανοτεράστιους) και ήδη ανακοινώθηκε η ευρωπαϊκή περιοδεία τους. Μαζί τους ο Σουηδός ντράμερ Pontus Engborg.
• Λίγοι ξέρουν ότι ο Tim Hockenberry είναι τραγουδιστής των Trans-Siberian Orchestra στις 4 τελευταίες περιοδείες τους και φυσικά έχει ερμηνεύσει και τραγούδια των Savatage. O Hockenberry είναι ο τραγουδιστής των TSO στα άλμπουμ τους Nightcastle και Dreams of Fireflies, ενώ μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα, τραγούδησε στο άλμπουμ του Mickey Hart (Grateful Dead), Mysterium Tremendum. Έως τώρα η καριέρα του ήταν γεμάτη…διασκευές και τώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει προσωπικό άλμπουμ με καινούργια τραγούδια.
• Στις 19 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει η best of συλλογή "Best for Sale!" των  Heavens Gate. Το CD θα περιλαμβάνει 17 τραγούδια απ' όλη τη πορεία των Γερμανών power metallers, ενώ στις 21 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ των γερμανών Kadavar με τίτλο "Berlin".
• Το έβδομο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν στις 21 Αυγούστου οι Buckcherry. Τίτλος του "Rock 'N' Roll" και μπορείτε να δείτε το video για το τραγούδι "Bring It On Back".

• Δείτε το video για το καινούργιο τραγούδι του George Lynch, "Fallen" από το άλμπουμ του “Shadow Train”.

• Τη συνέχεια του άλμπουμ του "Wildflowers" που είχε κυκλοφορήσει το 1994 ετοίμασε ο Tom Petty. Αρχικά το "Wildflowers" ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει διπλό αλλά βγήκε μονό και έτσι όλα τα τραγούδια που θα υπήρχαν στο δεύτερο cd έμειναν αναξιοποίητα. Το άλμπουμ τιτλοφορείται "Wildflowers: All The Rest".
• Το καινούργιο άλμπουμ τους ετοιμάζουν οι Tεξανοί The Sword που θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου σε παραγωγή του Adrian Quesada. Το "High Country" θα περιέχει 15 κομμάτια και θα κυκλοφορήσει σε CD και διπλό βινύλιο. Η κυκλοφορία του θα συνδυαστεί με 25ημερη ευρωπαϊκή περιοδεία που δεν θα περάσει από τη χώρα μας.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου