CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (24/6/15)

• Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ των Black Sabbath, "Forbidden", που είχε κυκλοφορήσει το 1995. 20 χρόνια μετά μπορεί να λέμε άνετα ότι δεν ανήκει στην elite των άλμπουμ των Black Sabbath, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει σε μια στιγμή να επανακυκλοφορήσει. Ήδη Joe Siegler (webmaster της σελίδας των Black Sabbath) έχει αποφασίσει να ξεκινήσει το remastering με την επανακυκλοφορία του μετατίθεται, γενικά, στο χρόνο. 
• Δυστυχώς ο καρκίνος επέστρεψε στον Vivian Campbell που έκανε την παρακάτω δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του: "Είμαι πολύ στενοχωρημένος με το γεγονός ότι ο καρκίνος επέστρεψε. Είμαι απαρηγόρητος για το ότι δεν θα μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου για ένα χρονικό διάστημα. Βρίσκομαι σε συνομιλίες με τους γιατρούς μου σχετικά με το μέλλον της θεραπείας μου. Ζητώ συγνώμη και θα τα πούμε σύντομα".
• Οι Leave’s Eyes το συγκρότημα της πρώην τραγουδίστριας των Theater of Tragedy, Liv Kristine Espenaes Krull θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του στις 4 Σεπτεμβρίου. Τίτλος του "King Of Kings"και η παραγωγή έγινε από το σύζυγο της, Alexander Krull. Στο "King Of Kings" συμμετέχει η London Voices Choir και το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Stefan Heilemann.
• Ο πρώην κιθαρίστας των Quyeensryche, Chris DeGarmo κυκλοφόρησε το project, The Rue, όπου συνεργάζεται με την 22χρονη κόρη του Rylie. Ήδη κυκλοφόρησαν το ομώνυμο EP με έξη τραγούδια, απ’ όπου δείγμα μπορείτε να ακούσετε από το σχετικό video.

• Tο καινούργιο άλμπουμ των Thunder εξελίσσεται σ’ ένα πετυχημένο εμπορικά άλμπουμ αφού ήδη το συγκρότημα έβγαλε και δεύτερο video.

• Μια τεράστια βιβλιοθήκη βινυλίου άνοιξε στη Σεούλ, με  10.000 δίσκους βινυλίου, 3.000 βιβλία και κάθε τεύχος του περιοδικού Rolling Stone που έχει κυκλοφορήσει από το 1967 μέχρι σήμερα και ένα χώρο για συναυλίες. Η Μουσική Βιβλιοθήκη [Μusic Library + Understage είναι το κανονικό της όνομα] ανήκει στην εταιρεία πιστωτικών καρτών Hyundai Card και περιέχει πολύτιμα σπάνια αλλά και πιο καινούργια άλμπουμ από την αμφιλεγόμενη κόπια με το εξώφυλλο όπου οι Beatles εικονίζονται σαν χασάοπηδες (‘Yesterday And Today’) μέχρι το Syro του Aphex Twin. Έχουν προηγηθεί ειδικές βιβλιοθήκες όπως η Design Library [Βιβλιοθήκη Σχεδιασμού] το 2013 και η Ταξιδιωτική Βιβλιοθήκη πέρσι. Το κτίριο είναι χωρισμένο σε 3 επίπεδα. Δίσκοι και βιβλία υπάρχουν στους 2 ορόφους και η σκηνή για της συναυλίες είναι στο υπόγειο όπου θα χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει ανεξάρτητες μπάντες και μουσικούς. Το κοινό θα μπορεί επίσης να περιηγηθεί στην βιβλιοθήκη και να παίξει μουσική στα πικ απ που έχουν τοποθετηθεί στο κτίριο.(Χ.Π.)
• Τέσσερεις νέες επανακυκλοφορίες πετυχημένων δίσκων της δεκαετίας του ’80 περιλαμβάνει η νέα κυκλοφορία της Rock Candy. Επανακυκλοφορεί  το άλμπουμ των Mr Mister, 'Welcome To The Real World', (1985), με 6 bonus tracks (live, remixes) και 16σέλιδο ένθετο. Το 'Welcome To The Real World' περιείχε επιτυχίες σαν τα Kyrie αλλά και Broken Wings (και τα δύο Νο1 στο αμερικάνικο chart). Το δεύτερο άλμπουμ που επανακυκλοφορεί και αυτό με 16σέλιδο ένθετο, 5 bonus tracks και remastered είναι το 'Go On...'(1987) και δεν έβγαλε τις μεγάλες επιτυχίες του προηγούμενου άλμπουμ , παρά μόνο μία το 'Stand And Deliver'. To δελτίο κυκλοφορίας της Rock Candyπεριλαμβάνει και 2 άλμπουμ των Enuff Z'Nuff. Πρόκειται για το ομώνυμο του 1989  που επανακυκλοφορεί remastered , με 2 Bonus Tracks και 16σέλιδο ένθετο  και το 'Strength',(1991) που θεωρείται το καλύτερο  τους, κι αυτό με 2 Bonus tracks, remastered και 16σέλιδο ένθετο.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου