CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (24/5/15)

• Σε deluxe έκδοση 2CD θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του George Lynch  με τίτλο 'Shadow Train'. Θα περιέχει 18 κομμάτια και η κυκλοφορία του θα γίνει στις 17 Ιουλίου. Μαζί του ο τραγουδιστής Gregg Analla, ο μπασίστας Gabe Rosales, ο οργανίστας Donnie Dickman και ο ντράμερ D'Anda.

• Δείτε το video, We Own the Night των Impellitteri. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ του συγκροτήματος “Venom”.
• Έχουν περάσει 46(!) χρόνια από τότε που ο Rod Stewart κυκλοφόρησε το "An Old Raincoat Won't Ever Let You Down" (1969) που ήταν το πρώτο άλμπουμ του. Τώρα ήλθε η σειρά του "Another Country", που είναι το 30ο άλμπουμ στη δισκογραφία του και περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια, όχι  country μουσικής, όπως μπορεί να παρεξηγήσει κάποιος από τον τίτλο! Τα τελευταία άλμπουμ του It Had to Be You: The Great American Songbook, Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, IV και V, γνώρισαν τεράστια επιτυχία στην Αμερική, αλλά ήταν μακριά από το κλασικό ύφος του. Για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει κανένα τραγούδι από το "Another Country", αλλά σε πέρυσι συνέντευξη του Stewart στο Vegas Player, είχε πει ότι ήθελε να πειραματιστεί σε κέλτικους και reggae, ska ρυθμούς (σ.σ.ωχ).

·      Σύμφωνα με δήλωση του Brian May, οι Queen δεν πρόκειται, για την ώρα, να ηχογραφήσουν καινούργιο υλικό με τον Adam Lambert. Το συγκρότημα συνεργάζεται με τον αμερικάνικο νικητή του "American Idol" από το 2012 κάνοντας μεγάλες περιοδείες σε Αμερική και Ευρώπη, ενώ ο Lambert σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το τρίτο προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "The Original High" τον Ιούνιο.
·        Την προσωπική του καριέρα συνεχίζει ο Chris Cornell με την κυκλοφορία του καινούργιου του άλμπουμ "Higher Truth" το Σεπτέμβριο. Ο τραγουδιστής των Soundgarden και Audioslave, παράλληλα με την κυκλοφορία του καινούργιου του άλμπουμ θα ξεκινήσει περιοδεία Αυστραλία και Ν.Ζηλανδία. Το "Higher Truth" είναι το 5ο προσωπικό άλμπουμ του. 
·    Στις 7 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Fear Factory. Ο διάδοχος του "The Industrialist" , τιτλοφορείται "Genexus" και στην παραγωγή του συνεργάστηκαν οι Rhys Fulber, Dino Cazares και Burton C. Bell, ενώ η μίξη έγινε από τον Andy Sneap.
·          • Μετά τις καλές εντυπώσεις που άφησαν με την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους, οι Scorpion Child επιστρέφουν στο studio με παραγωγό τον Chris "Frenchie" Smith. Η κυκλοφορία του άτιτλου για την ώρα άλμπουμ υπολογίζεται για το τέλος του καλοκαιριού.
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου