CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (17/5/15)

• Δύο παλαιότερες live εμφανίσεις τους θα κυκλοφορήσουν οι Girlschool. H πρώτη έγινε το 1980 και τιτλοφορείται "London 1980" και περιέχει κλασικά κομμάτια τους όπως "Emergency", "Nothing To Lose" καθώς και τη διασκευή τους στο "Race With The Devil!"(των Gun).H δεύτερη κυκλοφορία περιλαμβάνει την εμφάνισή τους στη Γλασκώβη και τιτλοφορείται "Glasgow 1982" και περιέχει τραγούδια τους από τα άλμπουμ τους "Hit And Run" και "Screaming Blue Murder". Η σύνθεση των Girlschool και στα δύο live περιλαμβάνει τα αρχικά, ιστορικά μέλη τους Kim McAuliffe, Enid Williams, Denise Dufort και την Kelly Johnson που έχει φύγει από τη ζωή. Και τα δύο live θα κυκλοφορήσουν σε cd και σε περιορισμένο αριθμό βινυλίου.
• "Love Is Your Name" είναι το πρώτο single, που είναι ήδη διαθέσιμο, από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό άλμπουμ του τραγουδιστή των Aerosmtih . To "Love Is Your Name" έχει πολλά στοιχεία country(!) κάτι που επεδίωξε ο Tyler και ήδη παίζεται από 120 αμερικάνικους σταθμούς που παίζουν country.
• Δείτε το video  για το καινούργιο τραγούδι των House of Lords, "Go To Hell", από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Indestructible".

• Δείτε εδώ το video για το τραγούδι των Scorpions “Eye of the Storm” από το πρόσφατο άλμπουμ τους “Return to Forever”.

• Ακόμα μια συναυλία τους θα κυκλοφορήσουν σε ένα 2CD/DVD, Blu-ray οι Yes με τίτλο "Like It Is - Yes At The Mesa Arts Center". Η ηχογράφηση/βιντεοσκόπιση έγινε στις 3 Ιουλίου2014 και εκτός από CD/DVD, Blu-ray θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και σε βινύλιο.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου