CITIES ON FLAME WITH ROCK'NROLL (4/4/15)



• Σε συνέντευξή του ο πρώην κιθαρίστας των Whitesnake (στην πρώτη Blues rock εποχή τους) Bernie Marsden αποκάλυψε ότι τουλάχιστον 6 τραγούδια από   το τελευταίο του άλμπουμ Shine τα έγραψε έχοντας στο μυαλό του ένα πιθανό reunion των Whitesnake!
Δείτε εδώ το video του Trouble  όπου τραγουδάει ο David Coverdale
• Καινούργιο άλμπουμ για τον βιρτουόζο κιθαρίστα Tony MacAlpine. Τίτλος του "Concrete Gardens" , περιέχει 12 κομμάτια και τον συνοδεύουν, στα   ντραμς είναι ο Aquiles Priester (Primal Fear, Hangar, Angra), στο μπάσο ο Pete Griffin (Shining, Giraffe Tongue Orch, Zappa Plays Zappa), ενώ   συμμετέχει και ο Jeff Loomis.
• Ο κιθαρίστας των Queen, Brian May συμμετέχει στην ηχογράφηση του τραγουδιού Falling In Love , όπου όλα τα έσοδα πάνε στην έρευνα κατά της   ασθένειας Kawasaki. Το τραγούδι ερμηνεύει ο συνθέτης και παραγωγός Phil Naro μαζί με τον Julian Lennon, πλήκτρα παίζει ο Ben Crudup και   μπάσο/ντραμς ο Dave Harris, του οποίου ο γιός, πάσχει από αυτή την ασθένεια. Η Νόσος Kawasaki ή σύνδρομο Kawasaki είναι ένα σύνολο συμπτωμάτων   και σημείων με απαραίτητο σύμπτωμα το ψηλό πυρετό που διαρκεί περισσότερο από πέντε μέρες. Πρώτος περιέγραψε την αρρώστια αυτή το 1967, ο   Γιαπωνέζος γιατρός Tomisaku Kawasaki, από τον οποίο πήρε και το όνομα της. Η πλειοψηφία των αρρώστων είναι ηλικίας μικρότερης των τεσσάρων   χρόνων και σπάνια προσβάλλει παιδιά μεγαλύτερα των οκτώ χρόνων.
• Δείτε εδώ το video των dark / gothic metallers W.E.B. για το τραγούδι Eligos από το άλμπουμ τους For Bidens.
• Η παγκόσμια ένωση δισκογραφικών εταιρειών αποφάσισε από τις 10 Ιουλίου όλες οι κυκλοφορίες , σ’ όλο τον κόσμο να γίνονται την ίδια ημέρα. Πριν   δύο περίπου μήνες η σελίδα των Νέων του Rockmachine.gr είχε δημοσιεύσει τη σχετική τροποποίηση για κοινή ημέρα κυκλοφορίας και αυτό γιατί άλλη   ημέρα κυκλοφορούν οι δίσκοι στην Αμερική (Τρίτη), άλλη στην Ευρώπη, άλλη στην Αγγλία (Δευτέρα) κι άλλη στην Αυστραλία. Τώρα όλες οι κυκλοφορίες   θα γίνονται Δευτέρα, αρχής γενομένης από την 10 Ιουλίου. Μην ανησυχείτε, στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση εναρμονισμού καθότι όλοι οι δίσκοι   είναι εισαγωγής και εξαρτώνται από αστάθμητους παράγοντες.
• Ο ντράμερ των Journey, Deen Castronovo και η σύζυγος του, προσέφεραν το ποσό των $10,000 σε γυμνάσιο του Albany στο Oregon για την αγορά  μουσικών οργάνων που καταστραφήκαν από φωτιά!
• Ο κιθαρίστας των Angel, Punky Meadows ετοιμάζει προσωπικό άλμπουμ, μετά από 35 χρόνια σιωπής και απουσίας!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου