CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (26/4/15)

• Το 36ο (!!!) studio άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει ο καναδός Neil Young στις 16 Ιουνίου. Τίτλος του The Monsanto Years και πήρε  το όνομα του από μια  γεωργική εταιρεία που ειδικεύεται σε γενετικές μεταλλάξεις σπόρων. Μαζί με τον Neil Young στο καινούργιο άλμπουμ του παίζουν κι γιοί του Willie Nelson, Lukas and Micah( μέλη του συγκροτήματος Promise Of The Real). Το Σεπτέμβριο του 2014 ο Young είχε παίξει με τους  Promise Of The Real στο Farm Aid της Β.Καρολίνα.
• Σύμφωνα με το News.com.au, περισσότερα από 300,000 εισιτήρια πούλησαν οι AC/DC για την επερχόμενη περιοδεία τους στην Αυστραλία! Για να φθάσουν αυτό το νούμερο (τις 300.000) χρειάστηκαν 2 ώρες κι ήδη ο διοργανωτής προσέθεσε σε Σύδνεϋ και Μελβούρνη από άλλη μια εμφάνιση. Κι ο Phil Rudd στη φυλακή.
• Μετά την ειδική κυκλοφορία του Meanwhile in Burbank" για την Record Store Day, οι Stone Sour ετοιμάζουν να κυκλοφορήσουν δύο ακόμα EP’s με διασκευές. Το καθ’ ένα από αυτά θα περιλαμβάνει 5 διασκευές από τραγούδια των Motley Crue, Violent Femmes, Rage Against Machine κ.α. Οι τίτλοι των δύο Ep είναι "Straight Out Of Burbank" και "No Sleep 'Till Burbank".
• Δεύτερο προσωπικό άλμπουμ ετοίμασε ο κιθαρίστας των Sabaton, Thorbjörn "Thobbe" Englund. Θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου με τίτλο "From The Wilderness".
• Το γερμανικό συγκρότημα των Xandria θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου το EP, "Fire & Ashes" με τρία καινούργια τραγούδια αλλά και 2 παλαιότερα επαναηχογραφημένα. Οι τίτλοι των 3 καινούργιων είναι "Voyage Of The Fallen", "Unembraced" και "In Remembrance" και τα 2 επαναηχογραφημένα τα "Ravenheart"  και "Now & Forever". Ακόμα στο Ep  θα υπάρχουν δύο διασκευές, το "Don't Say A Word" των Sonata Artica και το "I Would Do Anything For Love (But I Won't Do That)" του Meat Loaf.
• O ντράμερ και τραγουδιστής των Eagles, Don Henley μετά από δισκογραφική σιωπή 15 ετών, ανακοίνωσε ότι έχει ήδη έτοιμα 17 τραγούδια για το καινούργιο άλμπουμ που ήδη ανακοίνωσε τον τίτλο του: Cass County από το όνομα της περιοχής που μεγάλωσε. Το παράδοξο είναι ότι παρ’ όλο που έχει ανακοινώσει τον τίτλο του άλμπουμ, δεν έχει τελειώσει όχι μόνο με τις ηχογραφήσεις αλλά και με τη σύνθεση όλων των τραγουδιών! Ο αρχικός προγραμματισμός κυκλοφορίας του Cass Country είναι για το φθινόπωρο.
• Δείτε εδώ ένα promo τρέιλερ από το πρώτο άλμπουμ των Next To None, όπου την παραγωγή έχει κάνει ο Mike Portnoy. Στα ντραμς, ο γιός του Max Portnoy!
   
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου